Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα ανάρτηση με την κόρη του- Είναι «χαζομπαμπάς» και δεν το κρύβει!
Showbiz

Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα ανάρτηση με την κόρη του- Είναι «χαζομπαμπάς» και δεν το κρύβει!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στις δυο κόρες του και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία, μιας και αδιαμφισβήτητα τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Μαζί με την Βασιλική Μιλλούση, έχουν αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις δυο μικρές κορούλες τους να είναι ο, τι σημαντικότερο έχουν.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει μια πολύ απαιτητική καθημερινότητα, με τις προπονήσεις και τον αθλητισμό να πρωταγωνιστούν, ενώ το μεγάλο του παράπονο είναι ότι δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, για να κάνει διάφορες δραστηριότητες με τις κορούλες του. Το σαββατοκύριακο είναι για το ζευγάρι ο, τι καλύτερο, μιας και μπορούν να έχουν άπλετο χρόνο, ώστε να τον εκμεταλλευτούν και να κάνουν οικογενειακές βόλτες και να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί.

Το Σάββατο 28 Μαΐου, ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με μια από τις κόρες του, όπου η μικρή του δίνει ένα τρυφερό φιλί. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Επιτέλους Σαββατοκύριακο! Αφού έχω 2 αστεράκια πια είναι ο λόγος που περιμένω όλη την εβδομάδα να βρω περισσότερο χρόνο μαζί τους ! Εσείς?»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CeGRcUpgZf_

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved