Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά με τις κόρες του λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα- Η απίθανη φωτό!
Showbiz

Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά με τις κόρες του λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα- Η απίθανη φωτό!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει το καλύτερο στήριγμα της ζωής του, που δεν είναι άλλο από τις δυο κόρες του και την αγαπημένη του σύζυγο, Βασιλική Μιλλούση. 

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια απίθανη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δυο υπέροχα κοριτσάκια που τους έχουν κλέψει την καρδιά και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μόναχο της Γερμανίας και ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου θα διαγωνιστεί αύριο, Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στους κρίκους, για να καταφέρει να κατακτήσει τον έκτο κατά σειρά ευρωπαϊκό τίτλο του. Ο διάσημος αθλητής γνωρίζει ότι αν το καταφέρει αυτό, θα είναι μια τεράστια επιτυχία για εκείνον, μιας και το συγκεκριμένο επίτευγμα έχει υπάρξει μόνο μια φορά στην 67 χρονη ιστορία του πρωταθλήματος.

Στήριγμά του στην συγκεκριμένη προσπάθεια είναι πάντοτε η γυναίκα του, με την οποία και είναι πολύ ερωτευμένος, αλλά και οι δυο γλυκύτατες κορούλες του, που του έχουν κλέψει την καρδιά. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την οικογενειακή απόδραση με τις κόρες της στο εξωτερικό, με τον Λευτέρη Πετρούνια να τις κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του, λίγο πριν προσπαθήσει να καταρρίψει το πιο σημαντικό ρεκόρ της καριέρας του!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved