Βασιλική Μιλλούση: Η οικογενειακή φωτογραφία μετά τη νίκη του Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!
Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Η οικογενειακή φωτογραφία μετά τη νίκη του Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Η Βασιλική Μιλλούση έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενη, αλλά σήμερα, Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, η μέρα είναι αφιερωμένη στον σύζυγό της, μιας και κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για έκτη φορά!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδάκια τους, που ο, τι και να γίνει είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατάφερε να γράψει ιστορία την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, αφού κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο για έκτη συνεχόμενη φορά, μιας διάκριση που έχει πετύχει μόνο ένας αθλητής στην ιστορία του πρωταθλήματος. Η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Μόναχο, στο πλευρό του συζύγου της, μαζί με τις δυο πανέμορφες κορούλες τους, τη Λένια και τη Σοφία, για να του δώσουν δύναμη!

Κάτι τέτοιο φάινεται πως πέτυχε στο εκατό τοις εκατό, μιας και ο διάσημος αθλητής κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, κάτι που έκανε περήφανο όχι μόνο εκείνο, αλλά και την οικογένειά του. Η Βασιλική Μιλλούση, όπως είναι λογικό, είναι ιδιαίτερα συγκινημένη για τον άντρα της, που κατάφερε για ακόμα μια φορά να ανέβει στο βάθρο και να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, η ίδια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τον συζυγό της, που ποζάρουν όλοι μαζί σαν οικογένεια ενώ στην δεύτερη φαίνεται η μικρότερη κορούλα τους να κρατά το μετάλλιο του μπαμπά της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved