Σκορδά-Κουτσελίνη: Συνάντηση στην ίδια εκδήλωση μετά από καιρό!
Exodos

Σκορδά-Κουτσελίνη: Συνάντηση στην ίδια εκδήλωση μετά από καιρό!

Στην ίδια εκδήλωση καλεσμένες η Φαίη Σκορδά με τη Ζήνα Κουτσελίνη και φυσικά συναντήθηκαν και είχαν προφανώς και πολλά να πουν. 

Οι δύο όμορφες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης έδωσαν το παρών στο Grand Opening Party του νέου Beauty Salon, της γνωστής εκπαιδεύτριας ημιμόνιμου μακιγιάζ της “Phiacademy” Λαμπρινής Μπράμη, στη Γλυφάδα.

To παρών έδωσαν, εκτός από Σκορδά και Κουτσελίνη και πολλά άλλα γνωστά ονόματα της showbiz, του δημοσιογραφικού και του καλλιτεχνικού χώρου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους εντυπωσιακούς και μοντέρνους χώρους του Beauty Salon, σε luxurious διακοσμητικές γραμμές, ενώ το εορταστικό κλίμα απογειώθηκε με το Dj Show του Γιώργου Μανίκα.

Είδαμε την Κατερίνα Στικούδη που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη Βάνα Μπάρμπα, την Ελένη Τσολάκη με τον Δημήτρη Παπανώτα, την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, τον Βασίλειο Κωστέτσο και τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Κάτια Ταραμπάνκο, τη Ραμόνα Βλαντή, τη Ναταλία Δραγούμη, την Τέτα Καμπουρέλη, τον Περικλή Κονδυλάτο και πολλούς πολλούς ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved