Πέγκυ Ζήνα: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 6 χρόνια με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE

Πέγκυ Ζήνα - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

NDP photo agency
Exodos

Πέγκυ Ζήνα: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 6 χρόνια με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE

Backstage από τη φωτογράφιση και τα γυρίσματα του trailer της Πέγκυς Ζήνα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ΟΝΕ, με αφορμή την μεγαλύτερη χειμερινή συνεργασία στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη.

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει μετά από 6 ολόκληρα χρόνια στην πόλη από την οποία αναδείχθηκε και αγαπάει όσο καμία, τη λατρεμένη της Θεσσαλονίκη. Εκεί θα συναντήσει τον αγαπημένο της φίλο και μοναδικό ερμηνευτή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου επισφραγίζοντας αυτόν το χειμώνα στη συμπρωτεύουσα και στο “W night club” τη συνεργασία της χρονιάς.

Από Παρασκευή 24/11 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπόσχονται να χαρίσουν κορυφαίες μουσικές στιγμές σε συνδυασμό με αστείρευτο κέφι και διασκέδαση.

xristoforou-zina-(3).jpg

Πέγκυ Ζήνα - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

NDP photo agency

Special Guests οι ONE σε ένα πολυαναμενόμενο reunion on stage, ταξιδεύοντας όλο το κοινό στις μεγάλες pop επιτυχίες τους που άφησαν εποχή.

Βρεθήκαμε στο backstage της φωτογράφισης, η οποία έγινε από την ταλαντούχα Ρούλα Μονιάκη, τη σκηνοθεσία του trailer υπογράφει ο καταξιωμένος Άλεξ Κωνσταντινίδης, ενώ στα παρασκήνια όλοι πήραν μία γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί στο πιο hot live πρόγραμμα. Το creative team συμπλήρωσαν ο legendary hair artist Στέφανος Βασιλάκης, οι make up artists Ειρήνη Κοτσάκη και Δημήτρης Γκίκας και οι στυλίστριες Φιλίτσα Νικολαίδη και Λίλα Κουτσιουμάρη.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved