Όλα τα λεφτά λουλούδια για την Βένια Καραγιαννίδου
Exodos

Όλα τα λεφτά λουλούδια για την Βένια Καραγιαννίδου

Η Βένια Καραγιαννίδου συνεχίζει την ανοδική πορεία της στον χώρο του τραγουδιού και το κοινό την επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε της εμφάνιση.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο «House Of Fame» όπου ήταν μέσα στους φιναλίστ του talent show κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου με τη γνήσια λαϊκή χροιά της φωνής της.

Αυτή την περίοδο, η Βένια Καραγιαννίδου εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου στο πλευρό του Σάκη Αρσενίου και το κοινό δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στους δυο καλλιτέχνες.

399725697_755194039981578_7314197859087320838_n.jpg

Η Βένια Καραγιαννίδου έχει εισπράξει πολύ θετικά σχόλια από τους θαμώνες τόσο για τη φωνή της που τους καθηλώνει όσο και για το πρόγραμμά της που περιλαμβάνει πολλές και αγαπημένες επιτυχίες.

Πριν λίγες μέρες, η Βένια έζησε την απόλυτη αποθέωση από θαμώνες, οι οποίοι την «έχτισαν» με λουλούδια. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα λουλούδια έκρυψαν σχεδόν την τραγουδίστρια, ενώ τα λουλούδια έφταναν στην πίστα μέσα σε... τελάρα.

Η ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια ετοιμάζει το επόμενο δισκογραφικό της βήμα σε συνεργασία με την εταιρία της Panik Platinum.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved