Sold out πρεμιέρα για Πέγκυ Ζήνα, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ΟΝΕ
Exodos

Sold out πρεμιέρα για Πέγκυ Ζήνα, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ΟΝΕ

Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες η Πέγκυ Ζήνα επέστρεψε μετά από 6 ολόκληρα χρόνια στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη και στο sold out “W night club” συνάντησε τον φίλο της και μοναδικό ερμηνευτή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου σε μία θριαμβευτική πρεμιέρα! 

Τη λαμπερή βραδιά συμπλήρωσαν οι Special Guests ONE σε ένα ξεσηκωτικό reunion on stage, ταξιδεύοντας όλο το κοινό στις μεγάλες pop επιτυχίες τους που άφησαν εποχή.

IMG_3051.jpg

One - Πέγκυ Ζήνα - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Η Πέγκυ Ζήνα εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, ενώ το κοινό της Θεσσαλονίκης της επιφύλασσε μια συγκινητική υποδοχή. Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE, μέσα από κορυφαίες ερμηνείες, κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα, ότι ο χειμώνας στη νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας τους ανήκει και αυτό σκοπεύουν να συνεχίσουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ανανεωμένο “W night club“, προσφέροντας μία ξεχωριστή live εμπειρία σε εκείνους που θέλουν να ζήσουν τη νυχτερινή ζωή στο 100% μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

1701433582383-198297732-IMG_2976.jpg

Πέγκυ Ζήνα- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Το “W night club“ είναι ένα σημείο κατατεθέν για τη διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη και η μουσική σκηνή του έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Ένας χώρος εντυπωσιακός, minimal και καλαίσθητος, που συνδυάζει το μοντέρνο με το πολυτελές, βασισμένος σε προδιαγραφές του εξωτερικού, από νέους επιχειρηματίες που έχουν στόχο να χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα αλλά και τους επώνυμους που απόλαυσαν το πρόγραμμα της Πέγκυς Ζήνα, του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με τους ONE.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved