Μαρινέλλα: Το γλέντι με Ρέμο-Φουρέιρα & το συγκινητικό ντουέτο με τον Αντώνη που απόλαυσε ο Λιάγκας!
Exodos

Μαρινέλλα: Το γλέντι με Ρέμο-Φουρέιρα & το συγκινητικό ντουέτο με τον Αντώνη που απόλαυσε ο Λιάγκας!

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν προσφάτως οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου NOX καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ερμηνείες από κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως η Μαρινέλλα, ο Ρέμος και η Φουρέιρα

Η μεγάλη κυριά του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου όπου και η ίδια εμφανίζεται κάθε Τετάρτη με τον Στέλιο Διονυσίου και την Μπέττυ Μαγγίρα. Αυτή τη φορά όμως είχε πάει για να απολαύσει τον καλό της φίλο Αντώνη Ρέμο και μαζί του και την Ελένη Φουρέιρα η οποία δήλωσε μαγεμένη από το τετ α τετ της με τη Μαρινέλλα.

Οι τρεις καλλιτέχνες φυσικά χάρισαν στους θαμώνες του μαγαζιού μοναδικές ερμηνείες με τον Ρέμο και τη Μαρινέλλα να τους ταξιδεύουν σε ένα απίστευτο μουσικό ταξίδι, ειδικά όταν μαζί τραγούδησαν το «Γιατί φοβάσαι (Πάρ’ το φεγγάρι και κάν’ το βέρα μου)».

Η βραδιά κύλησε το ίδιο όμορφα με τους τρεις τραγουδιστές να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και να γίνονται μία μεγάλη παρέα με τον απλό κόσμο που τους αποθέωνε.

Το ίδιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασαν επίσης οι κουμπάροι του Αντώνη Ρέμου, Μαρία Μπεκατώρου και Αντώνης Αλεβιζόπουλος, ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και η Χριστίνα Πολίτη με τη Μαρίνα Βερνίκου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved