Παρέλαση επωνύμων στην Μαρινέλλα: Οι αγκαλιές, τα παντρεμένα ζευγάρια, οι selfies και οι πόζες
Exodos

Παρέλαση επωνύμων στην Μαρινέλλα: Οι αγκαλιές, τα παντρεμένα ζευγάρια, οι selfies και οι πόζες

Στο νυχτερινό κέντρο NOX εμφανίζεται, κάθε Τετάρτη, η Μαρινέλλα και όλη η showbiz βρίσκεται στα πρώτα τραπέζια για να απολαύσει τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας, η μοναδική Μπέτυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος μετά τη περιπέτεια με την υγεία του επέστρεψε και πάλι στις πίστες, πιο δυνατός από ποτέ.

0H6A0076.jpg

Ρένα Μόρφη- Μαρινέλλα

Το βράδυ της Τετάρτης στο NOX έγινε για μία ακόμη φορά παρέλαση επωνύμων. Ήταν όλοι εκεί.

Τα φλας των φωτογράφων έκλεψαν η παρέα του Γιάννη Λάτσιου. Ο ισχυρός άντρας των media έκανε νυχτερινή έξοδο με το γιο του Άγγελο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, νονά του γιου του, με την οποία συνδέονται με πολλά χρόνια φιλίας και αγάπης. Μαζί τους ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πάνος Κατσαρίδης.

aggelos-giannislatsios-giorgosliagkasnatasa-theodoridou-(6).jpg

Γιάννης Λάτσιος-Γιώργος Λιάγκας-Πάνος Κατσαρίδης-Άγγελος Λάτσιος-Νατάσα Θεοδωρίδου

Σε διπλανά τραπέζια ο αγαπημένος Θάνος Κιούσης απόλαυσε το πρόγραμμα έχοντας στο πλευρό του την ωραιότερη παρέα, αυτή της γυναίκας του, Ιωάννας Γραμματικού. Το ζευγάρι δε σταμάτησε να βγάζει selfies, να χαμογελάει και να είναι αγκαλιά.

Άλλο ένα ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις υπέροχες φωνές της Μαρινέλλας, της Μαγγίρα και του Διονυσίου. Ο λόγος για την Χριστίνα Αλεξανιάν και τον σύντροφό της, Μηνά Μελλισείδη, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη και είναι παραγωγός και εξαγωγέας κορινθιακής σταφίδας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας και εδώ και χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

0H6A0004.jpg

Κατερίνα Μονογυιού

Ποιους άλλους είδαμε εκεί; Την Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τον καλό της φίλο Σταμάτη Φασουλή, την Ρένα Μόρφη, την Ματίνα Νικολάου και την Κατερίνα Μονογυιού.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved