Άγγελος & Γιάννης Λάτσιος-Νατάσα Θεοδωρίδου-Γιώργος Λιάγκας: Η κοινή έξοδος,τα γέλια & οι αγκαλιές
Άγγελος & Γιάννης Λάτσιος-Νατάσα Θεοδωρίδου-Γιώργος Λιάγκας: Η κοινή έξοδος,τα γέλια & οι αγκαλιές
Showbiz

Άγγελος & Γιάννης Λάτσιος-Νατάσα Θεοδωρίδου-Γιώργος Λιάγκας: Η κοινή έξοδος,τα γέλια & οι αγκαλιές

Ο Γιάννης Λάτσιος με τον γιο του, Άγγελο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Λιάγκα διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί NOX με την σπουδαία Μαρινέλλα, την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου.

Η παρέα διασκέδασε με την ψυχή της σε αυτή τη μοναδική βραδιά.

Η Νατάσα είχε την ευκαιρία να δει το βαφτιστήρι της Άγγελο μετά από καιρό και μάλιστα, όπως είδαμε δημοσίευσαν και ένα στιγμιότυπο στο instagram από τη συνάντησή τους.

Η Νατάσα του λέει: «Το αφήνω πάνω σου, πάρ' το επάνω σου» και ο Άγγελος τότε απαντά: «Πες πόσο μαγικά περνάμε οι δυο μας».

Ο Άγγελος κρατώντας στην αγκαλιά τη νονά του είπε: «Μα πόσο υπέροχα περάσαμε σήμερα! Μα πόσο υπέροχα τραγουδά η Μαρινέλλα αλλά και η… Νατάσα»!

Και τότε είπε η τραγουδίστρια: «Μα πόσο είναι το πιο όμορφο αγόρι του πλανήτη αυτό εδώ».

Στην παρέα ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι κολλητός φίλος του Γιάννη Λάτσιου αλλά το τελευταίο καιρό κάνει παρέα και με την τραγουδίστρια.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει χθες, 18 Ιανουαρίου μέσα από το Πρωινό ότι βρέθηκε και εκείνος την Τετάρτη βράδυ στο Nox: «Ήμουν στη Μαρινέλλα με τον φίλο μου Γιάννη Λάτσιο και είχε φέρει και τον γιο του, Άγγελο και ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου…

Θέλω να μιλήσω με την άδεια του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου φίλος αλλά της Ελένης Μενεγάκη της μάνας του, επειδή ήμασταν μαζί δίπλα δίπλα και μιλάγαμε για τρεις ώρες…

Μπράβο στους γονείς του αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα.

Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα…»

Πάντως, η παρέα διασκέδασε με την ψυχή της και δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά και να χαμογελά.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery πόζαραν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι στο φακό μας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved