Πρίγκιπας Χάρι: Ινκόγκνιτο επίσκεψη με τον Κάρολο στο Άγιο Όρος!
Lifestyle

Πρίγκιπας Χάρι: Ινκόγκνιτο επίσκεψη με τον Κάρολο στο Άγιο Όρος!

Είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου για το «Περιβόλι της Παναγιάς» και την έχει μεταδόσεις και στους δύο γιους του, Γουίλιαμ και Χάρι.

Λίγο πριν το Πάσχα ο πρίγκιπας Κάρολος που πέρυσι πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγο του Καμίλα, θα έρθει και πάλι στη χώρα μας, αυτή τη φορά όμως ινκόγκνιτο, συνοδευόμενος από το μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Χάρι.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, δεν έχει γίνει γνωστό πόσες ημέρες θα διαρκέσει η επίσκεψη και σε ποια μονή θα μείνουν τα δύο μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν ανακοινώνεται ούτε αναμένεται να ανακοινωθεί, καθώς πρόκειται για επίσκεψη με αυστηρά ιδιωτικό χαρακτήρα.

Ο πρίγκιπας Καρόλος έχει στενότατη σχέση με τη Μονή Βατοπεδίου κι έχουν γίνει γνωστές τουλάχιστον τρεις επισκέψεις του εκεί σε διάστημα 6 ετών, αν και φημολογείται ότι έχει επισκεφθεί τη μονή περισσότερες από δέκα φορές.

Όταν διαμένει εκεί, ο Κάρολος περνάει τις ώρες του σ' ένα κελί 30 τετραγωνικών, το οποίο διαθέτει ένα κρεβάτι, μερικές εικόνες, μια Καινή Διαθήκη και μια απλωταριά - η μόνη πολυτέλεια είναι πως το συγκεκριμένο κελί διαθέτει το δικό του μπάνιο. Φυσικά, το πρόγραμμα του πρίγκιπα εκεί προσαρμόζεται με αυτό των μοναχών: Ξυπνάει το χάραμα, παρακολουθεί τη θεία λειτουργία και απολαμβάνει ιδιαίτερα θεολογικές και φιλοσοφικές συζητήσεις με τους μοναχούς

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved