Μαριέττα Χρουσαλά: Η βόλτα με τα τρία της παιδιά στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει
Lifestyle

Μαριέττα Χρουσαλά: Η βόλτα με τα τρία της παιδιά στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει

Η Μαριέττα Χρουσαλά απόλαυσε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας με τα τρία της παιδιά, που έχουν μεγαλώσει αρκετά και της μοιάζουν πολύ!

Παρέα με τα παιδιά της και με μία φίλη της που είχε και εκείνη μαζί τα παιδιά της απόλαυσαν τη βόλτα τους στο Μοναστηράκι.

Κομψή και με το χαμόγελο στα χείλη πέρασε μοναδικές στιγμές στο Μοναστηράκι και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε κατά τη διάρκεια της βόλτας της.

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια σανδαλιών ήταν εντελώς άβαφη αλλά πάντα στυλάτη έκανε βόλτα στην «καρδιά» της Αθήνας έχοντας δίπλα της την 9χρονη κόρη της Μάργκω τον 7χρονο Σπύρο και τον 4χρονο Κωνσταντίνο.

Βόλτα στο Μοναστηράκι για την Μαριέττα Χρουσαλά και τα παιδιά της

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαριέττα Χρουσαλά είναι παντρεμένη με τον Λέοντα Πατίτσα και έχει αναφέρει για τον γάμο της σε συνέντευξή της: «Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο, αλλά δεν ξέρω το μυστικό. Υποθέτω πως κρύβεται μέσα στην αγάπη, στο σεβασμό και την αλληλοκατανόηση. Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο που μου τα προσφέρει όλα αυτά. Βέβαια καλό είναι αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις έπειτα από χρόνια, καθώς τότε σίγουρα θα έχω απάντηση γιατί η ευτυχία σε ένα γάμο δεν πρέπει να είναι εφήμερη, αλλά να έχει διάρκεια».

Δείτε στην gallery τη βόλτα με τα παιδιά της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved