Στέλιος Παναγόπουλος-Εύα Γουναροπούλου: Απόδραση για δυο
Lifestyle

Στέλιος Παναγόπουλος-Εύα Γουναροπούλου: Απόδραση για δυο

Τριάμισι χρόνια είναι μαζί ο Στέλιος Παναγόπουλος και η Εύα Γουναροπούλου. Ωστόσο η σχέση τους τώρα άρχισε να γίνεται γνωστή.


Αφορμή ήταν η εμφάνιση του Στέλιου Παναγόπουλου σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων που διαθέτει η επι¬χειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας και συ¬γκεκριμένα στο Κολωνάκι.
Λίγες μόλις εβδομάδες μετά, έκαναν και την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος. Τότε όλοι μιλούσαν για ένα φλερτ ανάμεσα τους που όμως όπως απο¬δείχτηκε, έγινε έρωτας που κρατά αμείωτος μέχρι σήμερα.
Οι δυο τους λατρεύουν τις σύντομες απο¬δράσεις από την Αθήνα και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που συνήθως οι κάτοικοι των Σπετσών τους βλέπουν ανάμεσα τους. Όταν βρίσκονται στην Αθήνα, τους αρέσει να επισκέπτονται για δείπνο ή για ένα χαλα¬ρό ποτό στέκια κοσμικών στο Κολωνάκι, όπως είναι η Ράτκα.
Από τον καιρό που είναι μαζί, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην προκαλούν τα φώτα δημοσιότητας, προτιμώντας να ζουν μία πιο ήρεμη ζωή, μακριά από κοσμικότητες. Άνθρωποι που τους συναναστρέφονται λένε πως η σχέση τους μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατή, καθώς δείχνουν να μοιράζονται πολύ έντονα συναισθήματα και πολλά κοινά ενδιαφέροντα.
Ο κ. Παναγόπουλος και η φίλη του ταξίδεψαν για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στις Σπέτσες.
Έμειναν στο πολυτελές ξε¬νοδοχείο «Ποσειδώνιο» και δεν βγήκαν πολύ έξω, δείχνοντας ότι προτιμού¬σαν τις παροχές και τις ανέσεις του ξενοδο¬χείου τους, όμως νωρίς το απόγευμα τους άρε¬σε να βγαίνουν στην Ντάπια για περίπατο. Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved