Φοράει τα ρούχα της αδερφής της η Pippa;
Lifestyle

Φοράει τα ρούχα της αδερφής της η Pippa;

«Η Kate δάνεισε το παλτό της στην μικρότερη αδερφή της;» είναι ο τίτλος του σημερινού άρθρου της Daily Mail, σχολιάζοντας ότι η Pippa Midleton αντιγράφει το στιλ της αδερφή της.

Ο λόγος για ένα μπεζ μάλλινο παλτό με καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες , με το οποίο εμφανίστηκε η Pippa σε γάμο πολύ καλών της φίλων και το οποίο έμοιαζε καταπληκτικά με ένα ανάλογο που είχε φορέσει παλιότερα η Δούκισσα του Κέμπρητζ.

Η Pippa, όπως αναφέρει η real, συνδύασε το παλτό της με σουέντ γρι αξεσουάρ και σατέν καπέλο, χάνοντας κάπως στην σύγκριση με το στιλ της Kate, που έδειχνε πιο άνετη και πιο «νεανική».

Πάντως η διάσημη βασιλική παράνυμφος, έφτασε στην εκκλησία μόνη αλλά γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό για τον γάμο των φίλων της και δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά.

Είναι ο έβδομος γάμος στον οποίο η Pippa παρευρίσκεται φέτος σαν καλεσμένη και πλέον, όλοι αναρωτιούνται πότε θα έρθει η ώρα που η 28χρονη θα πάει επιτέλους και στον δικό της γάμο.

«Η Pippa βγαίνει ραντεβού και διασκεδάζει , δεν βιάζεται να αποκατασταθεί» δήλωσε μια κοινή φίλη του νιόπαντρου ζευγαριού και της αδερφής της Kate. Και, μάλλον, κάτι θα ξέρει....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved