Τα μικρά εγγόνια του Λάτση πρωταθλητές σκακιού!
Lifestyle

Τα μικρά εγγόνια του Λάτση πρωταθλητές σκακιού!

Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η απόφαση του θείου τους όμως, Σπύρου Λάτση να αποχωρήσει από την ηγεσία της Eurobank μοιράζοντας τις μετοχές δια 9 στα εννιά εγγόνια του θρυλικού Καπετάν Γιάννη Λάτση, έφερε όλα τα παιδιά της οικογένειας στη δημοσιότητα. 

Το αγόρι και το κορίτσι στα οποία αναφερόμαστε είναι τα μικρότερα μέλη της οικογένειας.

Πρόκειται για τον γιο και την κόρη της Μαργαρίτας Λάτση, της μικρότερης κόρης του Γιάννη και της Εριέττας Λάτση, η οποία παντρεύτηκε τον Γιώργο Κατσιάπη και αμέσως μετά τον γάμο μαζί με τον σύζυγό της εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Μονακό όπου εκείνος ανέλαβε την προεδρία των εκεί γραφείων της τράπεζας της οικογένειας.

Low profile άνθρωποι και οι δύο αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις όπως ακριβώς κάνει και όλη η οικογένεια του Σπύρου Λάτση. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ανήλικα ακόμα, εξ' ου και το ότι δεν αποκαλύπτουμε τα πρόσωπά τους. Τον Γιάννη, που πήρε το όνομα του παππού του και την Τατιάνα.

Και τα δύο έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά ταλέντα στο σκάκι και διαπρέπουν στα Ευρωπαϊκά τουρνουά κερδίζοντας βραβεία στις κατηγορίες της ηλικίας τους. Ανήκουν στις ομάδες της Ελβετικής Ομοσπονδίας Σκακιού και συγκαταλέγονται στους τοπ παίκτες της ηλικιακής κατηγορίας τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved