Ο Άλκης Δαυίδ είχε γενέθλια και η γυναίκα του το τερμάτισε με τις εκπλήξεις!
Lifestyle

Ο Άλκης Δαυίδ είχε γενέθλια και η γυναίκα του το τερμάτισε με τις εκπλήξεις!

Είναι ερωτευμένοι όσο ποτέ και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια έχοντας αποκτήσει μέσα στ τελευταία δύο χρόνια, δύο όμορφα αγοράκια, τον Νίκο και τον Κωνσταντίνο. 

Ο Άλκης Δαυίδ πριν λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και η σύζυγός του, Τζένιφερ Στάνο πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της ετοιμάζοντας για εκείνον πολλές και διάφορες εκπλήξεις. Εκτός από τα πολλά δώρα και τις ευχές από τα αγαπημένα πρόσωπα, ο Άλκης Δαυίδ γιόρτασε με ξεχωριστό τρόπο τα γενέθλιά του.
Το πρώτο δώρο που του έκανε η Τζένιφερ ήταν ένα κουστούμι Dolce & Gabbanna ραμμένο αποκλειστικά για εκείνον. Φυσικά ακολούθησαν κι άλλα. Γεύμα έκπληξη πριβέ με τους μεγαλύτερους γιους του σε αριστοκρατικό εστιατόριο αλλά και ένα special δώρο, μια κάψουλα του London Eye -του πασίγνωστου αξιοθέατου του Λονδίνου πάνω στον Τάμεση- μόνο για τους δυο τους! Και παρά το γεγονός ότι ο Άλκης Δαυίδ ουσιαστικά ζει ένα μεγάλο μέρος κάθε χρονιάς στο Λονδίνο, αυτή ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο London Eye και αν κρίνουμε από το ύφος του μάλλον το ευχαριστήθηκε πολύ!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved