Αθηνά Ωνάση: Πώς πουλάει την περιουσία του παππού της και αγοράζει άλογα και σπίτια
Lifestyle

Αθηνά Ωνάση: Πώς πουλάει την περιουσία του παππού της και αγοράζει άλογα και σπίτια

Σταδιακά η Αθηνά Ωνάση Roussel ολοκληρώνει τη διαδικασία του "ξεπουλήματος" της περιουσίας που κληρονόμησε και την αντικατάσταση της με νέα περιουσιακά στοιχεία...

Πριν από λίγο καιρό η χρυσή κληρονόμος είχε βγάλει στο σφυρί προς 9,4 εκατομμύρια δολάρια, το διαμέρισμα που διατηρούσε η οικογένεια Ωνάση στο Mayfair του Λονδίνου. Και τώρα, αγοράζει μια πολυτελή έπαυλη αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Wellington την πόλη του διεθνούς τζετ-σετ και των φανατικών των ιππικών αγώνων στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Είναι φανερό ότι δεν επιθυμεί να έχει πλέον στην κατοχή της κανένα από τα περιουσιακά στοιχεία που κληρονόμησε και τα αντικαθιστά με καινούργια.

Το ξεπούλημα της περιουσίας που κληρονόμησε η Αθηνά είχε ξεκινήσει με δύο από τα ιστορικότερα σπίτια της οικογένειας, το ρετιρέ στην Avenue Foch στο Παρίσι και τη βίλα Crystal στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Παράλληλα, έδωσε για δημοπρασία στον οίκο Christie’s περισσότερα από 40 δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια της μητέρας της, ανάμεσα στα οποία και ένα περιδέραιο από ζαφείρια και διαμάντια Harry Winston. Επίσης στο σφυρί βγάζει και το σπάνιο Βούδα Faberge, η αξία του οποίου εκτιμήθηκε στα 440.000 δολάρια, αλλά και πλήθος άλλων αντικειμένων της μητέρας της Χριστίνας, αντί συνολικά του ποσού των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του ΑλΒάρο, Σιμπέλ Ντόρσα, η Αθηνά ξεκινά σταδιακά το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας της και στην Ελλάδα, επιθυμώντας να αποκοπεί οριστικά με ο,τιδήποτε τη δένει με την πατρίδα του παππού της. Η αρχή γίνεται από το οικόπεδο-φιλέτο 3,5 στρεμμάτων στη Γλυφάδα για να ακολουθήσει ο Σκορπιός που πουλήθηκε εν μέσω "πολύ θορύβου" στην οικογένεια του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved