Τα «βασιλικά» γενέθλια του τέως
Lifestyle

Τα «βασιλικά» γενέθλια του τέως

Τα 70στα γενέθλιά του θα γιορτάσει αύριο στο Λονδίνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με σύσσωμη την οικογένειά του αλλά και εκλεκτούς φίλους, σε μια πολύ glam δεξίωση για... πολλούς και καλούς.

Ο πρωτότοκος γιος του Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ έχουν φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για το δείπνο που θα παραθέσουν στο σπίτι τους, για περίπου 70 καλεσμένους. Ο τέως βασιλιάς και η σύζυγος του Αννα Μαρία άκουσαν με χαρά τον Παύλο, να τους προτείνει να γιορτάσουν, όλη η οικογένεια μαζί τα γενέθλια του πατέρα του. Η Μαρί Σανταλ έχοντας τη βοήθεια της πεθεράς της, έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για το δείπνο γενεθλίων του Κωνσταντίνου και επιθυμία της είναι να περάσουν, μια ευχάριστη βραδιά με συγγενείς και φίλους.

Προσκεκλημένοι είναι φυσκά τα παιδιά του Κωνσταντίνου με τις οικογένειες τους , συγγενείς, αναμεσά του βασιλείς και λόρδοι. Εκεί θα βρίσκονταΙ οι αδελφές του Σοφία, βασίλισσα της Ισπανίας, και η Ειρήνη, ο Νικόλαος με την Τατιάνα, η πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου Αλεξία με τον συζυγό της Κάρλος Μοράλες, η μικρότερη κόρη τους τέως βασιλιά Θεοδώρα, ο βενιαμιν Φίλιππος, ο καλύτερος του φίλος και δεξί του χέρι Κώστας Στρογγυλός, η Αλίκη Στρογγυλού υπεύθυνη του γραφείου της τέως βασιλικής οικογένειας στην Αθήνα μαζί με την κόρη της Αλεξάνδρα και στενοί φίλοι.


Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved