Ο συνέταιρος του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση αποκαλύπτεται…
Lifestyle

Ο συνέταιρος του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση αποκαλύπτεται…

Για την γνωριμία του με τον Πάρι Κασιδόκωστα αλλά και για την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών που δημιούργησαν και έχει το επαναστατικό όνομα Media 1821, μίλησε ο Terry Dougas.

Επόμενος σημαντικός σταθμός στη διαδρομή σου είναι η γνωριμία σου με τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση;
«Γνωριστήκαμε το 2003 και κολλήσαμε χάρη στο μεγάλο πάθος που έχουμε και οι δυο για τον κινηματογράφο. Ένας άλλος λόγος που γίναμε φίλοι, νομίζω, είναι ότι βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή. Το 2005 ξεκινήσαμε με τον Πάρι την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Media 1821, με στόχο να μπούμε στον απαιτητικό κόσμο του Χόλιγουντ»


Είστε δυο άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες. Αυτό δημιούργησε αρχικά επιφυλακτικότητα ανάμεσά σας;
«Όχι, καθόλου. Για μένα η φιλία αποτελεί σπουδαίο και ουσιαστικό κομμάτι της ζωής μου. Με τον Πάρι έχουμε αμοιβαίο σεβασμό. Είναι έξυπνος και αφοσιωμένος στη δουλειά, έχει όραμα, ένστικτο και καθαρό μυαλό. Είναι ευλογία που είμαστε και φίλοι και συνεργάτες»


Πώς επιλέξατε το όνομα Media 1821 για την εταιρεία σας; Αποτελεί όντως αναφορά στην εθνική επέτειο;
«Το όνομα το διάλεξε ο Πάρις και έχει να κάνει με την ελευθερία, την επαναστατικότητα και, φυσικά, με την ελληνικότητα. Είναι σημαντικό το όνομα της εταιρείας που εκπροσωπείς να είναι ταυτισμένο με τις ρίζες σου. Τώρα πια όλοι εκείνοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε στο εξωτερικό ξέρουν ότι το 1821 έχει να κάνει με την ελληνική ιστορία. Τι πιο ωραίο!»


Ο πρώτος μεγάλος σταρ που συνεργάστηκε με τη Media 1821 ήταν ο Kevin Costner το 2008.
«Ο Costner έχει μεγάλη καριέρα. Αποτελεί παράδειγμα ανθρώπου, καθώς κατάφερε πολλά και ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης. Η σχέση μας περιορίστηκε σε καθαρά επαγγελματικό πλαίσιο. Ήταν ευγενικός, τυπικός, χωρίς όμως πολλές κουβέντες»
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved