Νάντια Χαλαμανδάρη-πρίγκιπας Φερνάντο: Οι άγνωστες λεπτομέρειες του μυστικού γάμου τους και το μωρό
Lifestyle

Νάντια Χαλαμανδάρη-πρίγκιπας Φερνάντο: Οι άγνωστες λεπτομέρειες του μυστικού γάμου τους και το μωρό

Μακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο έγινε ο γάμος της δηµοσιογράφου Νάντιας Χαλαμανδάρη µε τον πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο Μπορµπόν, πρώτο εξάδελφο του Ισπανού βασιλιά Φελίπε.

Πέντε µέρες µετά, υποδέχθηκαν τον γιο τους, ο οποίος είναι νόµιµος διάδοχος του ισπανικού θρόνου. Το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά κωλύµατα που αντιµετώπιζε και στις 31 Μαΐου παντρεύτηκε µε πολιτικό γάµο στο δηµαρχείο Παλαιού Φαλήρου. Την τελετή έκανε ο δήµαρχος ∆ιονύσης Χατζηδάκης, προσωπικός φίλος του πατέρα της νύφης Νίκου Χαλαµανδάρη, του οποίου η κατασκευαστική εταιρεία δραστηριοποιείται στα νότια προάστια.
Λίγο πριν από την τελετή, έξω από το δηµαρχείο κυµάτιζαν οι σηµαίες της Ισπανίας αλλά και της Ελλάδας και ήταν το µόνο στοιχείο που θα µπορούσε να «προδώσει» το γλυκό µυστικό του ζευγαριού. Ο Φερνάντο και η Νάντια µοιράστηκαν την οµορφότερη στιγµή της ζωής τους µε µόνο τέσσερις καλεσµένους. Εκτός από τον πατέρα της νύφης, το «παρών» έδωσε ο 11χρονος ανιψιός της Νικόλαος Κοκκινόπουλος και οι δύο µάρτυρες της τελετής, η στενή φίλη της Νάντιας Μικαέλα ∆όξα και ο επίσης στενός φίλος του ζευγαριού, ο εφοπλιστής Ίων Βαρουξάκης.
Το νυφικό της Νάντιας σχεδιάστηκε και ράφτηκε ειδικά για εκείνη από την Ισπανίδα σχεδιάστρια Yolan Cris του οίκου νυφικών Primalicia Bridal Designers που διαθέτει και showroom στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νυφικό από δαντέλα και µουσελίνα σε γραµµή άλφα, που ταίριαζε απόλυτα στο στιλ και την ιδιοσυγκρασία της Νάντιας.
Τα µαλλιά και το µακιγιάζ επιµελήθηκε ειδικά για την περίσταση ο Πάνος Καλλίτσης, προσωπικός φίλος της νύφης, η οποία έλαµπε από ευτυχία. Αµέσως µετά τον γάµο, το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, βρέθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του δηµαρχείου, ώστε να γίνει η φωτογράφιση, όπως ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο. Μάλιστα, οι συγκεκριµένες φωτογραφίες δηµοσιεύτηκαν σε εβδοµαδιαίο ισπανικό περιοδικό.
∆εν ακολούθησε δεξίωση, καθώς οι δυο τους έχουν αποφασίσει να δεξιωθούν τους φίλους και τους συγγενείς µετά τον θρησκευτικό γάµο, στον οποίο αναµένεται να παρευρεθεί η αφρόκρεµα των γαλαζοαίµατων της Ευρώπης αλλά και του διεθνούς jet set.
«Ο ερχοµός του γιου µας µάς έκανε πολύ ευτυχισµένους», λένε πραγµατικά ενθουσιασµένοι η Ν. Χαλαµανδάρη και ο πρίγκιπας Φερνάντο στους φίλους και τους στενούς συγγενείς. Ο πάντα χαµηλών τόνων σύντροφος της Νάντιας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Ο γιος τους γεννήθηκε δύο εβδοµάδες νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζαν η Νάντια Χαλαµανδάρη και ο γνωστός γυναικολόγος-µαιευτήρας Κωνσταντίνος Πάντος, που την παρακολουθούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης. Ήρθε στον κόσµο την Κυριακή 5 Ιουνίου µε καισαρική τοµή στο µαιευτήριο «Γαία» και ζύγιζε 3.650 γραµµάρια.
Την ώρα της γέννησης παρών ήταν και ο ευτυχής πατέρας, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει αυτές τις συγκινητικές στιγµές. Ο διάδροµος έξω από την πολυτελή σουίτα, στην οποία διέµειναν η µαµά µε το µωρό, στο µαιευτήριο, θύµιζε... ανθοπωλείο από τις εκατοντάδες συνθέσεις λουλουδιών που στάλθηκαν στο ζευγάρι για τον ερχοµό του µωρού. «Ο µικρός είναι ξανθός και έχει τα χαρακτηριστικά του πατέρα του. Του µοιάζει πολύ», λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της δηµοσιογράφου που την έχουν επισκεφθεί για να τη συγχαρούν για το ευχάριστο γεγονός.
Ήδη, έχουν κατατεθεί τα χαρτιά του µωρού στην ισπανική πρεσβεία µε το επίθετο του πατέρα του, δηλαδή Γκόµεζ Αθέµπο Μπορµπόν, και έτσι επισήµως πλέον διεκδικεί τον ισπανικό θρόνο, µιας και ο σηµερινός βασιλιάς Φελίπε µε τη σύζυγό του, Λετίσια, έχουν δύο κοριτσάκια, την πριγκίπισσα Ελεονώρα και την πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία, αλλά κανέναν γιο...
Η Νάντια Χαλαµανδάρη θα πρέπει να περιµένει έναν µήνα µέχρι να µπορέσει µαζί µε το µωρό να ταξιδέψει στην Ισπανία. Στις αρχές Ιουλίου θα εγκατασταθεί για περίπου ενάµιση µήνα στα θερινά βασιλικά ανάκτορα στη Μαγιόρκα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη Σεπτεµβρίου προκειµένου να διευθετήσει επαγγελµατικές εκκρεµότητες που αφορούν τα τηλεοπτικά πρότζεκτ µε τα οποία ασχολείται. Η βάπτιση του γιου του ζευγαριού αναµένεται να γίνει τον χειµώνα, χωρίς όµως ακόµα να έχει οριστεί ηµεροµηνία. Προς το παρόν, το ζευγάρι σκοπεύει να απολαύσει την οικογενειακή θαλπωρή και την ευτυχία που τους χάρισε µε τον ερχοµό του ο νεογέννητος γιος τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved