Βίκυ Καγιά: Ξανά στα δικαστήρια με την πρώην του, ο Ηλίας Κρασσάς
Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Ξανά στα δικαστήρια με την πρώην του, ο Ηλίας Κρασσάς

Στα δικαστήρια ο Ηλίας Κρασσάς και η πρώην σύζυγός του Λίλα Μπάρλα για τη διατροφή των παιδιών. Το «σπίρτο» που άναψε ξανά τη μέχρι πρότινος σβησμένη «φωτιά» ανάμεσα στον επιχειρηματία και στην πρώην σύζυγό του φαίνεται ότι αποτελεί ο κοσμικός βίος του 40χρονου με την Βίκυ Καγιά.

Αν και η θύελλα των δικαστικών μαχών μεταξύ των δύο πρώην έδειχνε να έχει κοπάσει το τελευταίο διάστημα και τίποτα δεν προμήνυε την εκ νέου συνάντησή τους στα έδρανα των δικαστηρίων, αυτό έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, και το ρεπορτάζ της Σοφίας Σπίγγου, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε και πάλι στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η Λίλα Μπάρλα έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πατέρα των δυο παιδιών της με αντικείμενο τη διατροφή και τη διεκδίκηση ενός αυτοκινήτου. Η πλευρά του συζύγου της Βίκυς Καγιά όμως, ζητά να απορριφθεί η αίτηση, αφού προκύπτει πως ο επιχειρηματίας έχει καταβάλει ένα μεγάλο ποσό μηνιαίως για τις ανάγκες των παιδιών του.

“Υπάρχει συμφωνητικό που έχει υπογραφεί από τα δυο μέρη και η αιτούσα έχει παραδεχτεί πως τα ποσά που καταβάλλονται υπερβαίνουν τις ανάγκες των παιδιών και δίνονται με καλή πρόθεση”, αναφέρει ο δικηγόρος του Ηλία Κρασσά, ενώ ο συνήγορος της πρώην συζύγου του, αποκάλυψε πως εκείνη θα παραιτηθεί από την προσωπική της διατροφή και θα εργαστεί, αρκεί ο Ηλίας Κρασσάς να πληρώσει μια γυναίκα για να προσέχει τα παιδιά (όπως κάνει στο δεύτερο γάμο του).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved