Οι Πεταλιοί ανήκουν πλέον στην οικογένεια Δαυίδ
Lifestyle

Οι Πεταλιοί ανήκουν πλέον στην οικογένεια Δαυίδ

Η Παλόμα Πικάσο πούλησε τους Πεταλιούς στην οικογένεια Δαυίδ.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οικοδόμοι, υδραυλικοί και ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί με έγγραφο απόλυτης εχεμύθειας, έχουν ήδη κλειστεί προκειμένου να δουλέψουν αποκλειστικά στο άλλοτε νησί των Πικάσο. Οι νέοι ιδιοκτήτες, που ανήκουν στην ισχυρή οικογένεια Δαυίδ, είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν εκεί τον δικό τους επίγειο παράδεισο.

Έχοντας ξοδέψει ήδη μια περιουσία για την αγορά του, σκοπεύουν απ’ ό,τι λέγεται να προβούν σε μια μεγαλεπήβολη επένδυση. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι εκεί πρόκειται να στηθούν τα γραφεία των επιχειρήσεων Δαυίδ, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για πολυτελείς κατοικίες που θα φτιαχτούν προκειμένου να πουληθούν σε κραταιούς jet jetters, δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες και celebrities απ’ όλο τον κόσμο.

Θαλάσσιο σύμπλεγμα δέκα νησιών με κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά, αμμουδερές ακρογιαλιές και εντυπωσιακές βίλες, οι ιδιόκτητες «ελληνικές Μαλδίβες», όπως αποκαλούνται οι Πεταλιοί, είναι ο αγαπημένος τόπος καλοκαιρινών αποδράσεων μεγαλοεφοπλιστών, billionaires και Χολιγουντιανών σταρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved