Μαρίας Ολυμπία: Το Business Insider της έπλεξε το εγκώμιο
Lifestyle

Μαρίας Ολυμπία: Το Business Insider της έπλεξε το εγκώμιο

Το εγκώμιο της εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έπλεξε το Business Insider!

Ο βρετανικός ιστότοπος παρουσιάζει με έναν μοναδικό -καθ' όλα κολακευτικό- τρόπο τη ζωή της κόρης του Παύλου Γκλίκσμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Μαρίας-Ολυμπίας, την οποία μάλιστα αποκαλεί πριγκίπισσα της Ελλάδας!

«Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας στο λαμπρό πάρτι για τα 21α γενέθλιά της κάλεσε celebrities, σχεδιαστές και άλλους γαλαζοαίματους για να γιορτάσει.
Η λαμπρότητα του πάρτι ήταν συνηθισμένη για την πριγκίπισσα, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη και συχνάζει σε πασαρέλες ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας» αναφέρει για το πάρτι που έδωσε πριν από λίγες μέρες η νεαρή στη Μύκονο, με αφορμή τα γενέθλιά της.
Η αρθρογράφος, όπως αναφέρει η espresso, υποστηρίζει ότι η Μαρία Ολυμπία είναι παιδί της μόδας και πως έχει την αίσθηση του στιλ, έχοντας το σωστό φόρεμα για κάθε περίσταση, με την ίδια να ανήκει πάντα στις καλοντυμένες των εκδηλώσεων, ενώ αναφέρθηκε και στις σπουδές της πάνω στη μόδα, στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, στους 120.000 followers που ακολουθούν την πριγκίπισσα στο φανταστικό ταξίδι της στον κόσμο της μόδας, αλλά και στα πολυτελή ταξίδια της απ' άκρη σ' άκρη της Γης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved