Video: Στα άδυτα της υπερπολυτελούς θαλαμηγού του Armani!
Lifestyle

Video: Στα άδυτα της υπερπολυτελούς θαλαμηγού του Armani!

Ένα από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα yatch έχει στην κατοχή του ο ιταλός σχεδιαστής μόδας Georgio Armani με το οποίο μάλιστα είχε επισκεφθεί πέρυσι τη Μύκονο τραβώντας τα βλέμματα.

Το yatch του Ιταλού μόδιστρου ονομάζεται «Μέιν» έχει μήκος 64 μέτρων και το αγόρασε έναντι μόλις…. 41 εκατομμυρίων ευρώ!

Για την κατασκευή του χρειάστηκαν τρία χρόνια, ενώ ο Ιταλός σχεδιαστής -όπως ήταν φυσικό- έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο σχεδιασμό του σκάφους.


Ο Armani θέλησε το yatch του να ξεχωρίζει από τα άλλα πολυτελή σκάφη για αυτό και το εξωτερικό του πολυτελούς σκάφους δεν έχει το λευκό χρώμα όπως συνηθίζεται αλλά το… μαύρο!

Το σκάφος διαθέτει έξι καμπίνες για τους καλεσμένους και οκτώ για τα μέλη του πληρώματος και αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του «παλιού» σκάφους του διάσημου Ιταλού μόδιστρου, του «Μάριου», το οποίο είχε μήκος πάνω από 50 μέτρα και χώρο για δώδεκα καλεσμένους.

Μάλιστα, για όσους θέλουν να ζήσουν χλιδάτες διακοπές εν πλω, ο Georgio Armani το ενοικιάζει αντί 180.000 ευρώ την εβδομάδα!

Όπως και το «Μάριου», έτσι και το «Μέιν» πήρε το όνομα του από τη μητέρα του διάσημου σχεδιαστή που όπως φαίνεται της έχει μεγάλη αδυναμία.

Πάνω στο «Μέιν» έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς πολλά πρόσωπα του διεθνούς jet set σε party του Georgio Armani όπως αυτό που έκανε στη διάρκεια του φεστιβάλ Καννών.

Εκεί παρευρεθήκαν γνωστοί ηθοποιοί όπως η Ορνέλλα Μούτι, αλλά και μοντέλα -κυρίως συμπατριώτισσες- του ιταλού σχεδιαστή.

Πάντως δεν είναι και λίγες οι φορές που ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής καταπλέει με το υπερπολυτελές yatch και στις ελληνικές θάλασσες όπως πέρυσι στη Μύκονο.


Πηγή: star

Πηγή video: news-piper




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved