Έλληνας σεφ στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι
Lifestyle

Έλληνας σεφ στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι

«Άρωμα» και... γεύση Ελλάδας θα έχει το μενού του γάμου της χρονιάς, που θα γίνει στις 19 Μαΐου, με γαμπρό τον 33χρονο πρίγκιπα Χάρι και νύφη την 36χρονη μνηστή του Meghan Markle!

Για αυτό, όπως αναφέρει η espresso, φροντίζει ο ταλαντούχος Έλληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας, ο οποίος επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες άλλους για να επιμεληθεί τα πιάτα που θα σερβιριστούν στους υψηλούς προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων είναι πολλοί γαλαζοαίματοι!

«Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα» λέει η λαϊκή ρήση, η οποία επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά με την περίπτωση του Νίκου Κουλούσια!

Ο Έλληνας σεφ, που κατάφερε με το ταλέντο του να κερδίσει την προτίμηση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, μίλησε στην παρουσιάστρια της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» Νικολέτα Σφακιανάκη για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας.

«Έχουμε ξεκινήσει από τον Μάρτιο τις προετοιμασίες και ο γάμος θα γίνει τέλη Μαΐου! Οπότε, καταλαβαίνετε ότι κάθε μέρα είμαστε στις κουζίνες. Είμαστε μια ομάδα που ο καθένας βάζει την πινελιά του για να γίνει μια όμορφη εκδήλωση» ανέφερε ο κ. Κουλούσιας, συμπληρώνοντας ότι νιώθει περήφανος που θα φέρει την... ελληνική σημαία στον πριγκιπικό γάμο της Βρετανίας!

Αν και δεσμεύεται να μην αποκαλύψει πολλά για το μενού, είπε πως το κρητικό λάδι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πιάτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved