Τζο Τόγκου: «Οταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση, στην ουσία δεν χωρίζεις ποτέ»
Lifestyle

Τζο Τόγκου: «Οταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση, στην ουσία δεν χωρίζεις ποτέ»

 «Ενα διαζύγιο δεν είναι το καλύτερο για τον οποιοδήποτε, είτε το θέλει είτε όχι. Θες το χρόνο σου. Είναι μια καινούργια φάση της ζωής, αλλάζει το τοπίο και έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά πράγματα, ειδικά όταν υπάρχει και ένα παιδί στη μέση».

Η Τζο Τόγκου-Σατρατζέμη μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τόγκο, τη νέα της κολεξιόν και τη συνεργασία της με τη Χριστίνα Παππά που «γέννησε» τη φίρμα «Chistine & Joe» αλλά και τη συμμετοχή της στη νέα σειρά «Real Housewifes of Athens».

-Πώς είσαι αυτήν την περίοδο;
Είμαι στην πιο δημιουργική φάση γιατί ολοκλήρωσα την πρώτη μου προσωπική συλλογή ρούχων και είμαι πολύ χαρούμενη.

-Πες μας λίγα πράγματα για τη συλλογή αυτή...
Είναι μια καινούργια συνεργασία και είμαι μαζί με τη Χριστίνα Παππά. Η σειρά ονομάζεται «Christine & Jo». Τα ρούχα απευθύνονται στη δυναμική γυναίκα του 2011, έχουν σικ ύφος και αρκετά ροκ στοιχεία.

-Πώς αποφάσισες να κάνεις δική σου συλλογή;
Απείχα ενάμιση χρόνο από τον οίκο μόδας που είχα με τον πρώην άνδρα μου και ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά μου, αυτήν που ξέρω καλά και αγαπώ. Να ξέρεις ότι πολύ πριν συνεργαστώ με τον οίκο του πρώην άνδρα μου είχα δικό μου ατελιέ από το 1992 στο Κολωνάκι. Αυτήν τη δουλειά την κάνω από τα δεκαοκτώ μου. Αυτό αγαπάω και αυτό θέλω να κάνω.

-Ο χωρισμός σας μας ήρθε ξαφνικός. Τελικά, τι ακριβώς συνέβη;
Οπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια, κάποια στιγμή σταματάς να έχεις την επικοινωνία που μπορεί να είχες πριν. Πάντα κάνεις προσπάθειες, ειδικά όταν υπάρχει παιδί, να κρατήσεις τις ισορροπίες έτσι ώστε αν υπάρχει μια πιθανότηττα να σώσεις τον γάμο, να το κάνεις. Οταν όμως φτάνεις στο τελικό στάδιο και βλέπεις ότι δεν γίνεται να συνυπάρξεις με αυτόν τον άνθρωπο, χωρίζεις.

-Πέρασες δύσκολα οικονομικά γιατί εργαζόσουν στην εταιρεία του άνδρα σου;
Και βέβαια πέρασα δύσκολα και οικονομικά. Μπορεί να έχουν δημιουργηθεί και στον άνδρα μου οικονομικά προβλήματα, δεν ξέρω. Αλλά μιλάμε για μια συνεργασία 13 χρόνων όπου όλοι μάς γνώριζαν ως «Γιάννης και Τζο Τόγκου για τον οίκο Kathy Heyndels». Σίγουρα όσο αυτό επηρέασε εμένα μπορεί άλλο τόσο να επηρεάστηκε και εκείνος. Πιστεύω ότι για να βρεθεί μια καινούργια ισορροπία πραγμάτων πρέπει η προηγούμενη να ξεπεραστεί. Στο μεσοδιάστημα δημιουργεί προβλήματα και στις δύο πλευρές.

-Κρατάτε επαφές;
Οταν έχεις ένα παιδί με κάποιον και χωρίζεις, στην ουσία δεν χωρίζεις ποτέ. Πάντα θα πρέπει να μιλάς μαζί του για να συνεννοηθείς για το παιδί. Είτε έχεις καλές είτε κακές σχέσεις πρέπει να μιλάς και αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να δημιουργήσεις καλές σχέσεις.

- Είναι αλήθεια ότι είχατε δικαστική διαμάχη;
Δεν μπορώ να το αρνηθώ, είχαμε δικαστική διαμάχη για κάποια θέματα διατροφής, αυτό όμως καλό μας έκανε. Γιατί όταν σε κάποια πράγματα δεν μπορείς να συμφωνήσεις, έρχεται το δικαστήριο και αποφασίζει αυτό. Οταν λοιπόν βγαίνει η απόφαση, ηρεμούν τα πνεύματα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο.

-Πώς βλέπεις το μέλλον σου;
Αυτήν τη στιγμή οι βασικές μου προτεραιότητες είναι ο γιος μου, ο Μάριος, και η δουλειά μου. Θα ήθελα να δημιουργήσω έναν πετυχημένο οίκο μόδας και γιατί όχι να προωθήσουμε με τη Χριστίνα και τα ρούχα μας στο εξωτερικό γιατί ήδη μας έχουν γίνει κάποιες προτάσεις.

-Θα είσαι και στο «Housewifes», πώς το αποφάσισες;
Ναι θα είμαι. Πήρα την απόφαση να συμμετέχω γιατί είναι γυναικείο και πολλοί άνθρωποι θα ταυτιστούν με καθεμιά από εμάς βλέποντας τη ζωή μας. Επίσης, το έκανα για να προωθήσω και την καινούργια μου δουλειά.


Πηγή: Espresso της Κυριακής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved