MasterChef: Από ανατροπή σε ανατροπή! Αυτή είναι η τετράδα του τελικού!
Lifestyle

MasterChef: Από ανατροπή σε ανατροπή! Αυτή είναι η τετράδα του τελικού!

MasterChef 4: Η τετράδα του μεγάλου τελικού είναι γεγονός!

Μετά από σκληρές μάχες σε ένα επεισόδιο για γερά νεύρα διαμορφώθηκαν η τελική τετράδα με τους παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του φετινού MasterChef.

Το σοκ των φαν του ριάλιτι μαγειρικής ήταν μεγάλο όταν ο Τζον στην πρώτη δοκιμασία πέταξε εκτός διαγωνισμού ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού, τον Γιώργο Λασκαρίδη ενώ στην αμέσως επόμενη διαδικασία ήρθε άλλη μία ανατροπή για να μας... καθηλώσει.

Με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να είναι ο μόνος παίκτης που παρακολουθεί από τον εξώστη την όλη διαδικασία, η Μαρία, ο Μπέλλος, ο Τζον και ο Σταυρής έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η πρώτη έκπληξη των τηλεθεατών ήταν όταν η Μαρία πέρασε στην τελική τετράδα αλλά και ο Τζον. Ετσι έμειναν ο Σταυρής και ο Μπέλλος να διεκδικούν μία θέση στον μεγάλο ημιτελικό.

Και εκεί απάνω ήρθε μία ακόμα ανατροπή για να μας... αποτελειώσει. Ποιος από τους δύο έφυγε τελικά από το μαγειρικό ριάλιτι; Μάλιστα, όπως σχολίασαν οι κριτές, το πιάτο του διαγωνιζόμενου που αποχώρησε τελικά ήταν πολύ κακό και αδύναμο, σε σημείο που αναγκάστηκαν να το βαθμολογήσουν με πολύ χαμηλό νούμερο, ακόμα και... 5!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved