Πώς οι στιγμές στο σπίτι γίνονται ακόμη πιο «sparkling»
Lifestyle

Πώς οι στιγμές στο σπίτι γίνονται ακόμη πιο «sparkling»

Περισσότερες στιγμές απόλαυσης. 

Περισσότερος χρόνος στο σπίτι σημαίνει περισσότερος χρόνος για προσωπική περιποίηση, χαλάρωση και στιγμές απόλαυσης. Με λίγα λόγια, η ευκαιρία που ενδεχομένως έψαχνες, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου!

Έχεις, λοιπόν, κάθε λόγο να δημιουργήσεις για εσένα ένα περισσότερο απολαυστικό καθημερινό πρόγραμμα, που θα δίνει ώθηση στις στιγμές σου, θα σε αναζωογονεί και θα κρατά τη διάθεσή σου ανεβασμένη.

Ώρα για me time, λοιπόν, και αν χρειάζεσαι έμπνευση, αρκεί να ρίξεις μια ματιά παρακάτω για να ανακαλύψεις τι περιλαμβάνει πλέον το δικό μου καθημερινό πρόγραμμα και να βρεις νέους τρόπους που μπορούν να κάνουν και τη δική σου ζωή, πιο απολαυστική και sparkling!

Οι συνδυασμοί που κάνουν το 24ωρο στο σπίτι πιο απολαυστικό

Κάθε πρωί το ξυπνητήρι χτυπά, κλασικά πλέον, στις 7.30 -εκτός Σαββατοκύριακου, βέβαια. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και σπεύδω στην κουζίνα. Τώρα έχω πλέον τον χρόνο να απολαμβάνω ένα πλούσιο πρωινό πριν ανοίξω τον υπολογιστή και αυτό ακριβώς κάνω. Προετοιμάζω το porridge μου, στο οποίο προσθέτω μήλο ή μπανάνα, ταχίνι, λίγο μέλι και κανέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved