Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος από τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν
Lifestyle

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος από τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Συγκλονισμένος είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από τη συνέντευξη του αδελφού του, Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα που προβλήθηκε την Κυριακή στο CBS.

Ο Χάρι μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο αδερφός του Ουίλιαμ και ο πατέρας τους, ο πρίγκιπας Κάρολος, «παγιδεύτηκαν» στο βασιλικό θεσμό.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl είπε στο ET: «Ο Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος από αυτήν τη συνέντευξη. Μην ξεχνάτε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σέρνεται σε όλο αυτό και ο Ουίλιαμ θα το μισήσει αυτό και, φυσικά, η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου είναι στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών. Νομίζω ότι η ιδέα ότι η Κέιτ παρασύρεται σε αυτό θα είναι ενοχλητική για την Κέιτ, η οποία πίσω από τα παρασκήνια προσπάθησε πολύ σκληρά να φέρει την ειρήνη μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι. Έχει λυπηθεί βαθιά από την κακή σχέση των αδελφών. Μην ξεχνάτε ήταν απίστευτα κοντά στον ίδιο τον Χάρι».

Και υπογράμμισε ότι είναι άγνωστο ποια θα είναι στο μέλλον η σχέση των Μέγκαν, Χάρι, Ουίλιαμ και Κέιτ.

Και πρόσθεσε: «Ο Χάρι είπε ότι ο χρόνος είναι θεραπευτής και είναι. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα εδώ, που είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάθε είδους οικογενειακή επανένωση»!

Και τόνισε: «Ο Χάρι γεννήθηκε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από τον Ουίλιαμ - γεννήθηκε ο εφεδρικός, Ουίλιαμ ο κληρονόμος. Ο Ουίλιαμ γνώριζε πάντα ποιο είναι το καθήκον» εξήγησε.

Η Nicholl ανέφερε πως μια πηγή κοντά στον Κάρολο της είπε ότι «απελπισμένος από τη συνέντευξη» λίγες μέρες πριν αυτή βγει.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ήρθε ένα σημείο όπου ο Κάρολος απλά δεν ήθελε να ακούσει πια τι πρότειναν ο Χάρι και η Μέγκαν. Αντ 'αυτού, του ζήτησε να του στείλει ένα email, κάτι που ο Χάρι δεν ήθελε να κάνει, επειδή ήταν πεπεισμένος ότι θα διέρρεε και ο Χάρι είχε απόλυτο δίκιο. Ήρθε η διαρροή στον Τύπο και γι' αυτό πήρε τα πράγματα στα χέρια του. Ο Κάρολος σίγουρα δεν βγαίνει νικητής σε όλα αυτά. Ο Χάρι είπε ότι ένιωθε απογοητευμένος από τον πατέρα του. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Χάρι να το δηλώσει δημοσίως, αλλά ακόμη και ένα δύσκολο πράγμα να ακούσει ο Πρίγκιπας Κάρολος.… Σίγουρα, πριν από το γάμο ο Κάρολος τους υποστήριζε…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved