Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Μάθε γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα απουσιάζουν
Lifestyle

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Μάθε γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα απουσιάζουν

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η γυναίκα της ζωής του Νίνα Φλορ, κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτη εταιρίας liar jet παντρεύονται σήμερα, Σάββατο, 23 Οκτωβρίου! 

Το ζευγάρι παρουσία των γονιών του θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στις 17:00 τον θρησκευτικό του γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος είναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι θα είναι 100, όσοι καλεσμένοι δεν θα είναι μέσα στη Μητρόπολη, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, για να δουν την τελετή.

Ανάμεσα στους λαμπερούς Έλληνες καλεσμένους είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και ο Σταύρος Νιάρχος.

Και να σας υπενθυμίσουμε ότιι το pre-wedding πάρτι έγινε χθες Παρασκευή στη Λίμνη Βουλιαγμένης και είχε άρωμα Ελλάδας, με παραδοσιακά τραγούδια.

Το ζευγάρι έχειήδη παντρευτεί στις 12 Δεκεμβρίου του 2020, στο St Moritz, στη γενέτειρα της νύφης, με πολιτικό γάμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, θα απουσιάζουν από τον λαμπερό γάμο ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα εξαιτίας της πανδημίας, ενώ μέσα στην εκκλησία αναμένεται να παρευρίσκονται 100 άτομα, ανάμεσά τους ηχηρά ονόματα του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου!

Διαβάστε επίσης:

Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι στο pre wedding party Φίλιππου-Νίνας Φλορ; Ποιες εντυπωσίασαν

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Οι τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο στην Αθήνα και το pre-wedding πάρτι

Γάμος στην Αθήνα για τον Φίλιππο, μικρότερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου! Όλες οι λεπτομέρειες!

Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Παντρεύεται στην Αθήνα ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved