Adele: «Δεν ήθελα να βγάλω άλμπουμ την εποχή της πανδημίας»
Lifestyle

Adele: «Δεν ήθελα να βγάλω άλμπουμ την εποχή της πανδημίας»

Aναμφισβήτητα, απαιτεί θαυμαστή δύναμη, αλλά και ένα εξαιρετικά ισχυρό κίνητρο για να αποφασίσει μια παγκόσμια σταρ του βεληνεκούς της Adele να εκθέσει τη ζωή της σε δημόσια θέα.

Οπως η ίδια ομολόγησε, δεν, ήταν εξαρχής προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν αυτά τα τραγούδια. Δεν ήταν μια δουλειά που ετοίμασε απευθυνόμενη στο κοινό της, το οποίο περίμενε έξι ολόκληρα χρόνια το νέο της άλμπουμ.

«Ο αυτοαναφορικός αυτός δίσκος δεν προέκυψε βάσει τακτικής. Δεν ήταν καθόλου έτσι. Υπήρχε μια περίοδος όπου δεν περνούσε καν από το μυαλό μου πως θα ακούσει ποτέ κανείς αυτό το άλμπουμ, επειδή, ένιωθα ότι, πιθανότατα, δεν θα θέλω να το κυκλοφορήσω. Αλλά λειτούργησε τόσο θετικά για μένα τελικά, προσφέροντας μου τη δυνατότητα να νιώσω καλύτερα γράφοντας μουσική κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Δεν ξέρω πού θα είχα καταλήξει αν δεν το έκανα. Σίγουρα όχι στη σωστή πλευρά».

Ας μην ξεχνάμε ότι η δημιουργία αλλά και η κυκλοφορία της δισκογραφικής αυτής δουλειάς συνέπεσε με την πανδημία, που άλλαξε δραματικά την καθημερινότητα των πολιτών ολόκληρης της υφηλίου. Οι μεγάλες απώλειες, ο πόνος, οι δυσκολίες που βίωνε ο πλανήτης εξαιτίας αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης έβαλαν την Adele σε δίλημμα σχετικά με το αν πρέπει να κυκλοφορήσει αυτά τα τραγούδια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

«Δεν ήθελα να βγάλω άλμπουμ την εποχή της πανδημίας. Προφανώς δεν είμαστε στο πικ της πανδημίας, αλλά το στρες, ο πόνος και η σύγχυση συνεχίζουν. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά επίπεδα στα οποία βιώνει ο καθένας την πανδημία. Κάποιοι έχασαν ανθρώπους, άλλοι έχασαν τις δουλειές τους, κάποιοι έχασαν τον εαυτό τους. Γι' αυτό υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα το άλμπουμ μου να σχετίζεται με την Covid-19, δεν ήθελα ο κόσμος να φορά μάσκες στις συναυλίες μου και να φοβούνται να έρθουν να με δουν και να με ακούσουν. Σκεφτόμουν ότι ίσως κάποιοι δεν θα μπορούσαν καν να πάνε να αγοράσουν το άλμπουμ γιατί θα έθεταν σε κίνδυνο την υγεία τους. Δεν ήθελα να αισθάνεται κανείς ότι μένει απέξω. Κι έπειτα απαντούσα στον εαυτό μου ότι οι άνθρωποι παλεύουν με τόσο πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο άλμπουμ, ότι κι εγώ περνούσα κάτι δύσκολο. Δεν είχε να κάνει με την Covid-19, αλλά νιώθω ότι θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά ζεστή αγκαλιά για κάποιον. Και δεν είναι ότι γκρινιάζω για κάτι τετριμμένο, όπως ένα διαζύγιο, το οποίο, σε κάθε περίπτωση, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε και για όλους όσοι το περάσουν».

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

Adele: Πανικός με το νέο της τραγούδι και ο λόγος είναι σοβαρός

Adele: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της - Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved