Ιβάνκα Τραμπ: Ραγίζει καρδιές το αντίο της στην μητέρα της, Ιβάνα
Lifestyle

Ιβάνκα Τραμπ: Ραγίζει καρδιές το αντίο της στην μητέρα της, Ιβάνα

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της Ιβάνα Τραμπ, πρώην συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών.

Η ίδια εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, με τα αίτια του θανάτου της να μην έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσω των Social Media:

«Είμαι συντετριμμένος καθώς βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω σε όσους την αγάπησαν, οι οποίοι είναι και πολλοί, πως η Ivana Trump έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Ήταν μία υπέροχη, όμορφη και απίστευτη γυναίκα που έζησε μία υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή. Η χαρά της και η ευτυχία της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Donal Jr, η Ivanka και ο Eric. Ήταν τόσο περήφανη για εκείνους όπως ήμασταν και εμείς για εκείνη. Αναπαύσου εν ειρήνη Ιvana».

Ο Τραμπ είχε τρία παιδιά μαζί της, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, τον Έρικ και την Ιβάνκα.

Η κόρη της θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της μητέρα με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Στην ανάρτηση δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και στο μήνυμά της χαρακτήρισε την μαμά της έξυπνη, παθιασμένη και αστεία. Παράλληλα, τόνισε ότι θα κρατήσει τη μνήμη της ζωντανή.

«Καταρρακωμένη από τον θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά μου ήταν πανέξυπνη, παθιασμένη και αστεία. Έζησε τη ζωή της στο έπακρο και ποτέ δεν έχανε ευκαιρία να γελάσει και να χορέψει. Θα μου λείπει για πάντα και θα κρατήσω τη μνήμη της ζωντανή για πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε με τη μαμά της!

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή η Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του πρώην πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved