Βασιλιάς Κάρολος: Ανησυχία για την υγεία του - «Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος»
Lifestyle

Βασιλιάς Κάρολος: Ανησυχία για την υγεία του - «Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος»

Ανησυχία στο παλάτι για τον βασιλιά Κάρολο που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την Le Matin, ο βασιλιάς Κάρολος έχει καταρρεύσει ψυχικά και σωματικά μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο βασιλιάς Κάρολος «πάσχει από κατάθλιψη και είπε στη γυναίκα του Καμίλα ότι η νέα του ζωή είναι πολύ δύσκολη για αυτόν. Είναι κουρασμένος και πανικόβλητος για το τι τον περιμένει ως βασιλιά».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ,το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο νέος βασιλιάς δεν είναι μόνο ψυχολογικής φύσεως καθώς ο 73χρονος Κάρολος εμφανίζεται με πρησμένα κόκκινα χέρια σε πολλές φωτογραφίες.

Όπως εξηγούν οι γιατροί «τα κόκκινα και πρησμένα δάχτυλά του μπορεί να υποδηλώνουν οίδημα, που είναι σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας. Αν η καρδιά είναι αδύναμη, το αίμα δεν διοχετεύεται στα άκρα».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση και σύμφωνα πάντα με το άρθρο «οι ι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος. Η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών. Ακόμη και πριν από το θάνατο της βασίλισσας, η υγεία της ήταν ήδη ανησυχητική για τους ίδιους λόγους. Πράγματι, ήδη από το 2019, τα πρησμένα χέρια και τα δάχτυλά του ήταν πηγή ανησυχίας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved