Αλλάξτε το στυλ των μαλλιών σας με το SteamPod 4
Lifestyle

Αλλάξτε το στυλ των μαλλιών σας με το SteamPod 4

Το στυλ των μαλλιών σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικές και να αναδείξει την προσωπικότητά σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φορμάρετε τα μαλλιά σας και να βρείτε το καλύτερο στυλ για εσάς. Αν και το styling των μαλλιών σας εξαρτάται από το μήκος και την υφή τους, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχετε μια εμφάνιση που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Για να δημιουργήσετε κυματιστά μαλλιά ή μπούκλες που θα φαίνονται φυσικές και αέρινες, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

Προετοιμασία: Πλύνετε και στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Διαχωρισμός των μαλλιών: Διαχωρίστε τα μαλλιά σας σε μικρές τούφες. Όσο λεπτότερη είναι η τούφα, τόσο πιο κοντά θα είναι τα κύματα.

Εφαρμογή εργαλείου styling: Πάρτε μια μικρή τούφα μαλλιών και τοποθετήστε την ισιωτική μαλλιών με ατμό SteamPod 4 κοντά στις ρίζες. Στρίψτε τη κατά 180 μοίρες καθώς την κατευθύνετε προς τα κάτω. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κύμα.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μπούκλες κρατήστε την κάθε τούφα τυλιγμένη στο SteamPod 4 που διαθέτει οδηγό για κλείδωμα της μπούκλας, με θερμότητα έως τους 100°C, για πιο ελαστικές και καλοσχηματισμένες μπούκλες. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφαιρέστε την ισιωτική.

Συνεχίστε τη διαδικασία σε όλο το κεφάλι, παίρνοντας μικρές τούφες και δημιουργώντας κύματα ή ανάλαφρες μπούκλες σε διάφορες κατευθύνσεις για φυσικό αποτέλεσμα.

Ολοκλήρωση: Όταν έχετε ολοκληρώσει, εφαρμόστε ένα σπρέι κρατήματος ή λάδι για να διατηρήσετε τα κύματα ή τις μπούκλες και να προσθέσετε λάμψη στα μαλλιά σας.

Αντίθετα, αν θέλετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας, εφαρμόστε τα παρακάτω:

Προετοιμασία: Πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν και μαλακτικό. Αφού τα στεγνώσετε καλά, ξεκινήστε τη διαδικασία.

Διαχωρισμός των μαλλιών: Διαχωρίστε τα μαλλιά σας σε μικρές τούφες. Αυτός ο τρόπος θα συμβάλει στην ομοιόμορφη εφαρμογή του ισιωτικού εργαλείου styling.

Ρύθμιση της ισιωτικής: Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, ρυθμίστε τη θερμοκρασία του SteamPod 4. Για λεπτά μαλλιά, χρησιμοποιείστε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ για πιο πυκνά ή κυματιστά, επιλέξτε υψηλότερη θερμοκρασία.

Εφαρμογή της ισιωτικής: Πάρτε μια μικρή τούφα μαλλιών και τοποθετήστε την ανάμεσα στις πλάκες του SteamPod 4 που είναι 11% πιο φαρδιές . Ξεκινήστε από τις ρίζες και κατευθυνθείτε προς τις άκρες. Προσπαθήστε να τραβάτε απαλά τα μαλλιά σας σε ευθεία γραμμή καθώς περνάτε την ισιωτική.

Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τούφες, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στην καθεμία.

LP_STEAMPOD_4.0.png

Ολοκλήρωση: Αφού ολοκληρώσετε το ίσιωμα, εφαρμόστε ένα προϊόν λάμψης ή σταθεροποίησης για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα.

To νέο SteamPod 4 για ίσιωμα μαλλιών, μπούκλες και κύματα, είναι το πρώτο επαγγελματικό styler με την πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού από τη L'Oréal Professionnel που:

  • Είναι τρεις φορές πιο γρήγορο.
  • Κάνει τα μαλλιά σας δύο φορές πιο απαλά.
  • Με 95% λιγότερη φθορά.
  • Δίνει looks με μεγαλύτερη διάρκεια, πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες και περισσότερη πειθαρχία.
  • Ελέγχει τη θερμοκρασία για να δημιουργείτε όποιο look επιθυμείτε σε όποιο τύπο μαλλιών και αν ανήκετε.

Πάντα είναι γοητευτικό να εξερευνάτε νέα στυλ μαλλιών, να προσαρμόζεστε στις τάσεις της εποχής, να επιλέγετε κάτι που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε άνετα και όμορφα. Ανακαλύψτε την ισιωτική μαλλιών με ατμό SteamPod 4.0 και δημιουργήσετε γρήγορα και με ασφάλεια, αμέτρητα looks!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved