Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος
Lifestyle

Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, Σάρα Φέργκιουσον, που πριν από λίγους μήνες χειρουργήθηκε για καρκίνο στον μαστό, πάσχει από «κακοήθες μελάνωμα», καρκίνο του δέρματος, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της.

«Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα του Γιορκ πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα», ανέφερε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος, επειδή η 64χρονη Σάρα Φέργκιουσον επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή.

sara-3.jpg

«Ο δερματολόγος της ζήτησε να αφαιρεθούν και να αναλυθούν αρκετοί σπίλοι την ίδια στιγμή που η δούκισσα υποβαλλόταν σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση μετά τη μαστεκτομή της, και ένας από αυτούς αναγνωρίστηκε ως καρκινικός».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η διάγνωση ήταν «αγχωτική», αλλά παραμένει σε «καλή διάθεση. Υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις για να διασφαλιστεί ότι έχει εντοπιστεί στα πρώτα στάδια.

sara3.jpg

«Η δούκισσα θέλει να ευχαριστήσει ολόκληρη την ιατρική ομάδα που την στήριξε, ιδιαίτερα τον δερματολόγο της, η επαγρύπνηση του οποίου εξασφάλισε την ανίχνευση της ασθένειας. Πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος, της υφής και της εμφάνισης νέων σπίλων που μπορεί να είναι σημάδι μελανώματος».

Να σας θυμίσουμε ότι η Σάρα Φέργκιουσον χειρουργήθηκε πέρυσι όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και νοσηλεύτηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο, το οποίο νοσηλεύει μέλη της βασιλικής οικογένειας για δεκαετίες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved