Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιθυμεί επίσκεψη από τη Μέγκαν και τον Χάρι και αυτός είναι ο λόγος
Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιθυμεί επίσκεψη από τη Μέγκαν και τον Χάρι και αυτός είναι ο λόγος

Πηγές υποστηρίζουν ότι η Κέιτ επέλεξε να αποκλείσει τις συναντήσεις με το ζευγάρι, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία της. 

Μπορεί μερίδα του κόσμου να περίμενε πως αυτή τη περιπέτεια που περνά ε την υγεία της η Κέιτ, θα έφερνε κοντά το ζευγάρι με τον αδερφό του Γουιλιάμ, Χάρι και τη γυναίκα του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Μήνυμα στην Κέιτ η επιλογή του πράσινου χρώματος στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα - Ποια η σημασία;

kate.jpg

Σύμφωνα με πηγές όμως από το περιβάλλον της οικογένειας, η Κέιτ Μίντλετον δε θέλει σε καμία περίπτωση να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τις θεραπείες που ακολουθεί για την αντιμετώπισή του.

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον διανύουν ήδη μία πολύ δύσκολη περίοδο και η συνάντηση με τον αδερφό του και την Μέγκαν Μαρκλ θα δημιουργούσε εντάσεις, γεγονός που δεν αρμόζει στην κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Η Catherine και ο William ήταν πολύ ξεκάθαροι- θέλουν ηρεμία και ησυχία για τους ίδιους και τα παιδιά. Η επίσκεψη από τον Harry, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό».

kate-harry-meghan.jpg

Ο βασιλικός σχολιαστής, Richard Eden της Daily Mail δήλωσε στο Palace Confidential: «Από τότε που το βίντεο της Κέιτ μεταδόθηκε σχεδόν πριν από μια εβδομάδα, υπήρξαν πολλές προτάσεις ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, με τη σύζυγό του, θα έπρεπε να φτιάξουν τις σχέσεις με τον αδελφό του. Ότι είναι καιρός να ξαναβρεθούν μαζί. Είναι στο χέρι του Χάρι και της Μέγκαν να ζητήσουν συγχώρεση. Ξέρετε, βρισκόμαστε στην εποχή της Σαρακοστής και θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ζητήσουν συγγνώμη για όλο το πλήγμα που προκάλεσαν. Συνέβαλαν σε μια τρομερή ψυχική κατάσταση υγείας».

Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε τι έπρεπε να αντέξει η πριγκίπισσα Κέιτ τα τελευταία χρόνια… Ανέχτηκε αυτό το μπαράζ επιθέσεων. Ο καθένας από εμάς θα το έβρισκε εξαντλητικό και δύσκολο. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, δημόσια ή ιδιωτικά, και μετά ίσως τα πράγματα μπορούν να αρχίσουν να επουλώνονται».

Χάρι & Μέγκαν: Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ - Το μπαράζ επιθέσεων εναντίον της

Κέιτ Μίντλετον: Δε δέχεται επίσκεψη από τον πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν Μαρκλ - «Είστε ανεπιθύμητοι»

Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν ήθελε τον Γουίλιαμ δίπλα της στο βίντεο της ανακοίνωσης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved