Κέιτ Μίντλετον: Δε δέχεται επίσκεψη από τον πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν Μαρκλ - «Είστε ανεπιθύμητοι»
Instagram / sussexroyal / princeandprincessofwales
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Δε δέχεται επίσκεψη από τον πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν Μαρκλ - «Είστε ανεπιθύμητοι»

Μετά τη δυσάρεστη είδηση πως η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να επικοινώνησαν με την πριγκίπισσα της Ουαλίας για να της μεταφέρουν τις ευχές τους. Πολλοί αναρωτιούνται όμως, πότε θα την επισκεφτούν; 

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας, η Κέιτ Μίντλετον δε θέλει σε καμία περίπτωση να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τις θεραπείες που ακολουθεί για την αντιμετώπισή του.

Κέιτ Μίντλετον - «Βόμβα» από στενό φίλο του Χάρι: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της»

kate-meghan.jpg

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για την 10η επέτειο των Αγώνων Invictus με πολλούς να υποστηρίζουν πως στο πλευρό του θα βρίσκεται και η Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως είναι λογικό, περιμέναμε το ζευγάρι να επισκεφτεί την πριγκίπισσα της Ουαλίας από κοντά προκειμένου να της μεταφέρει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση. Απ' ό,τι φαίνεται όμως, η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει καμία όρεξη να βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ τους.

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον διανύουν ήδη μία πολύ δύσκολη περίοδο και η συνάντηση με τον αδερφό του και την Μέγκαν Μαρκλ θα δημιουργούσε εντάσεις, γεγονός που δεν αρμόζει στην κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

5e0bedc1-middleton.jpg

"Υπήρξε κάποτε μια σχέση, μια φιλία, μια πολύ στενή σχέση μεταξύ του Χάρι και της Κέιτ", δήλωσε βασιλικός ειδικός. "Είμαι σίγουρος ότι ανησυχεί για εκείνη, αλλά ξέρω η Κέιτ ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του πια.

Η Κάθριν και ο Γουίλιαμ ήταν πολύ ξεκάθαροι ότι θέλουν ηρεμία για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Μια επίσκεψη από τον Χάρι, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Φαίνεται ότι δεν είχαν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες. Και, φυσικά, ο λόγος είναι ότι για περίπου τέσσερα χρόνια, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούσαν να τους εμπιστευτούν", ανέφερε ο βασιλικός ειδικός.

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Διαβάστε επίσης:

Ο αδελφός της Diana βρίσκεται στο πλευρό της Μίντλετον - Το μήνυμά του μετά τη σοκαριστική διάγνωση

Μελαγχολικό το φετινό Πάσχα για την Κέιτ Μίντλετον - Θα παραστεί στη λειτουργία ο Κάρολος & η Καμίλα

Κέιτ Μίντλετον: «Πιστεύω ότι είναι νεκρή» - Το Viral βίντεο των δύο εκατομμυρίων views

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved