Κέιτ Μίντλετον - «Βόμβα» από στενό φίλο του Χάρι: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της»
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον - «Βόμβα» από στενό φίλο του Χάρι: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της»

Η ανακοίνωση ότι η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο με τα σενάρια και τις φήμες να φουντώνουν καθημερινά.

Φίλος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ επιτίθεται στην πριγκίπισσα και στο παλάτι, χαρακτηρίζοντας τη σπαρακτική ανακοίνωσή της μέσω βίντεο ως «βορειοκορεατική προπαγάνδα».

Βασιλιάς Κάρολος: Η νέα ανακοίνωση από το Παλάτι & γιατί δεν υπάρχει καμία αναφορά στην Μίντλετον

Ο Κρίστοφερ Μπούζι, κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια, μέσω του Χ, ότι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Κέιτ.

BELGIUM PASSCHENDAELE CENTENARY COMMEMORATIONS

«Το παλάτι είπε ψέματα και ο βρετανικός Τύπος τους βοήθησε με χαρά να τα πουν», ανέφερε ο Μπούζι στην ανάρτησή του την Παρασκευή.

«Οι αμέτρητοι τίτλοι “θεωρίας συνωμοσίας”, ενώ γνωρίζαμε ότι πολλά από αυτά που λέγονταν ήταν αληθινά. Πρόκειται πραγματικά για προπαγάνδα τύπου Βόρειας Κορέας», κατέληξε η ανάρτηση.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Ο ίδιος επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση στην οποία συνέχιζε την επίθεση γράφοντας:

«Λυπάμαι που ακούω ότι η Κέιτ έχει καρκίνο και ελπίζω να έχει πλήρη ανάρρωση. Αλλά είναι επίσης σαφές ότι και οι τρεις προηγούμενες φωτογραφίες της ήταν ψεύτικες και το παλάτι προσπάθησε να το καλύψει».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η πρόσφατη έξοδός της σε οπωροπωλείο στο Ουίνδσορ με τον Ουίλιαμ ήταν ψεύτικη.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια σειρά από κλιπ από βίντεο που δείχνει την Κέιτ και τον Ουίλιαμ να περπατούν πέρσι σε κοινή τους βόλτα και τα συνέκρινε με την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Windsor Farm Shop.

«Έχω συγκεντρώσει μερικά παλαιότερα βίντεο του Ουίλιαμ και της Κέιτ να περπατούν μαζί, καθώς και το πρόσφατο βίντεο από το Windsor Farm. Ρίξτε μια ματιά και αποφασίστε μόνοι σας αν είναι η Κέιτ ή όχι. Κατά τη γνώμη μου, ακόμα δεν έχουμε δει την Κέιτ δημόσια», έγραψε την Τρίτη.

«Μας είπαν ότι η Κέιτ αναρρώνει και θα ξαναρχίσει τα βασιλικά της καθήκοντα σύντομα. Ωστόσο, στο πρόσφατο βίντεο, κρατά μια τσάντα και κινείται βιαστικά. Αν είναι ικανή για μια τέτοια δραστηριότητα, γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην εκπλήρωση των βασιλικών της καθηκόντων», πρόσθεσε σε άλλο tweet.

Ο επιχειρηματίας είναι ένας από τους πολλούς που ισχυρίζονται ότι το βίντεο που έδειχνε την Κέιτ χαμογελαστή έξω από το κατάστημα στο Ουίνδσορ είναι ψεύτικο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved