Τατιάνα Μπλάτνικ: Λίγο πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός της από τον Νικόλαο έκανε βόλτα στη... λαϊκή!
7697842
Lifestyle

Τατιάνα Μπλάτνικ: Λίγο πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός της από τον Νικόλαο έκανε βόλτα στη... λαϊκή!

Ειλημμένη ήταν εδώ και αρκετό καιρό η απόφαση να δώσουν τέλος στον γάμο τους ο Νικόλαος και η Τατιάνα, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που αποφάσισαν να διαχειριστούν αυτή την εξέλιξη στην προσωπική τους ζωή. 

Το άλλοτε ζευγάρι είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του πριν από περίπου τρεις μήνες όμως ήδη είχαν αρχίσει οι... ρωγμές στη σχέση τους που τελικά έφτασε σε οριστικό τέλος και τυπικά, με την ανακοίνωση.

Νικόλαος-Τατιάνα: Τι γράφει ο Τύπος παγκοσμίως για τον χωρισμό τους - Οι πηχυαίοι τίτλοι & η αλήθεια

201002021217040.2750_TATIANA_MPLATNIK_NIKOLAOS_01022010.jpg

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πάντως, δεν έδειξε να έχει διάθεση να αλλάξει απολύτως τίποτα στην καθημερινότητά της καθώς χθες που είχε προγραμματιστεί και η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Νικόλαο, μετά από 14 χρόνια, η ίδια δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο πρόγραμμά της.

Μάλιστα, σηκώθηκε νωρίς από το κρεβάτι και έφυγε για Λυκαβηττό προκειμένου να παρακολουθήσει την έπαρση της σημαίας ενώ λίγο αργότερα και ενώ είχε πάρει τον... αέρα της, βρέθηκε νωρίς νωρίς στη λαϊκή της γειτονιάς της.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε την ξέγνοιαστη βόλτα της μεταξύ... ζαρζαβατικών και φρούτων και στο μεταξύ άρχισε να χαιρετάει τους παραγωγούς και πωλητές στη λαϊκή καθώς προφανώς τους προτιμάει για τις αγορές της εβδομαδιαία.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved