Πανέμορφη στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της η Κέιτ Μίντλετον - Η νέα εικόνα του βασιλιά Καρόλου

Η Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την είδηση ότι αντιμετωπίζει έναν τύπο καρκίνου. Είχε να εμφανιστεί κάπου επίσημα από τα περασμένα Χριστούγεννα (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Lifestyle

Πανέμορφη στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της η Κέιτ Μίντλετον - Η νέα εικόνα του βασιλιά Καρόλου

Ο εορτασμός του θεσμού Trooping the Colour που είναι πολύ αγαπητός στον βρετανικό λαό και γιορτάζεται σήμερα (15/6) με κάθε επισημότητα, ήταν η καλύτερη αφορμή ώστε να κάνουν τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους μετά την είδηση ότι πολεμούν τον καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μόλις χθες (14/6) ανακοίνωσε ότι τελικά θα έδινε το παρών στη μεγάλη αυτή γιορτή στο παλάτι του Μπάκινγχαμ, γεγονός που έκανε ακόμα πιο ανυπόμονους τους Βρετανούς που θέλουν να τη δουν μετά από πολύ καιρό.

Τα μάτια στραμμένα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την 1η δημόσια εμφάνιση της Κέιτ μετά από καιρό!

Trooping The Colour 2024

(Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Για όσους δεν γνωρίζουν το Trooping the Colour είναι μία εορταστική παρέλαση κατά την οποία γιορτάζεται η Βρετανική μοναρχία. Οι εκδηλώσεις με αυτή την αφορμή περιλαμβάνουν πολλές παρελάσεις, τη συμμετοχή πάνω από 1400 στρατιωτών και αξιωματούχων, ενώ παρελαύνουν και πάνω από 200 έφιπποι. Πάνω από 400 μουσικοί από δέκα διαφορετικές μπάντες συντονίζονται άψογα για να «ντύσουν» μουσικά τη συγκεκριμένη λαμπερή γιορτή.

Η Κέιτ Μίντλετον, φορώντας ένα υπέροχο ολόλευκο ταγιέρ με ασπρόμαυρες λεπτομέρειες και αντίστοιχο ασπρόμαυρο καπέλο, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση καθώς χαιρετούσε μέσα από τη βασιλική άμαξα τους Βρετανούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για τους εορτασμούς.

Trooping The Colour 2024

(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τα Χριστούγεννα, κάτι που λίγοι περίμεναν μετά το δημόσιο μήνυμα της ίδιας κατά το οποίο είχε πει ότι σκόπευε να αφοσιωθεί στην ίασή της και την καταπολέμηση του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Trooping the Colour

(Photo by James Manning/PA Images via Getty Images)

Η Κέιτ θα εμφανιστεί αργότερα σήμερα στο μπαλκόνι του Buckingham Palace μαζί με τα παιδιά της.

Ο Βασιλιάς Κάρολος επίσης εμφανίστηκε επίσης μπροστά στα πλήθη, με άμαξα και όχι ως έφιππος, όπως συνηθιζόταν παλιότερα, μετά τη διάγνωση του καρκίνου του. Πολλά έχουν αλλάξει άλλωστε από τότε που έχει νοσήσει και παλεύει και εκείνος την ασθένειά του.

King Charles III, Colonel In Chief, The Household Division, Presents New Colours Windsor Castle

(Photo by Ben Stansall - WPA Pool/Getty Images)

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved