Peanut Butter Cup από τα Ben & Jerry’s!
Taste

Peanut Butter Cup από τα Ben & Jerry’s!

Για όλους εμάς που λατρεύουμε τις άπαιχτες γεύσεις των παγωτών Ben & Jerry's, ήρθε το Peanut Butter Cup, η ...απόλυτη γεύση!


Παγωτό φυστικοβούτυρο με τα μεγαλύτερα κομμάτια φυστικοβούτυρου που έχουν υπάρξει ποτέ σε παγωτό, βουτηγμένα σε λαχταριστή σοκολάτα!

Το Peanut Butter Cup είναι ένα παγωτό διαφορετικό με φανατικούς οπαδούς! Μετά από μεγάλη ζήτηση λοιπόν, τα Ben & Jerry's το έφεραν και στην Ελλάδα!
Η γεύση αυτή θα δώσει μια ιδιαίτερη και απολαυστική νότα στο καλοκαίρι μας, από την πρώτη κιόλας κουταλιά! Δοκιμάστε τη και σίγουρα θα σας αρέσει!

Θα το βρείτε σε όλα τα σημεία διανομής σε συσκευασία 500ml αλλά και στα καταστήματα Ben & Jerry's για να απολαύσετε όσες μπάλες επιθυμείτε!

Η νέα γεύση Ben & Jerry's, όπως και όλες οι γεύσεις που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, έχει και αυτή τη σφραγίδα του Fairtrade, καθώς τα Ben & Jerry's είναι θερμοί υποστηρικτές του Δίκαιου και Αλληλέγγυου Εμπορίου.

Είστε έτοιμοι λοιπόν για την τεράστια δόση απόλαυσης Peanut Butter Cup;

Μπείτε στο site www.ben-jerry.gr ή στη σελίδα Βen & Jerry's στο facebook και ενημερωθείτε και για τις υπόλοιπες λαχταριστές γεύσεις Ben & Jerry's!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved