Μια γευστική εβδομάδα από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Μια γευστική εβδομάδα από τον Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:50, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές από 9-13 Φεβρουαρίου:

Δευτέρα 9/2: Ψάρι με γιαούρτι; Ο συνδυασμός είναι απολαυστικός στη συνταγή που ετοιμάζει ο Άκης στο σημερινό επεισόδιο. Το συνοδεύει με λεμονάτη σούπα, ψητές μελιτζάνες και για επιδόρπιο μάς σερβίρει ρυζόγαλο με καρύδα και μάνγκο.
Τρίτη 10/2: Μοσχαράκι στη γάστρα με dumplings μάς μαγειρεύει σήμερα ο Άκης ενώ δροσερές μπάρες λεμονιού συμπληρώνουν το τραπέζι μας.
Τετάρτη 11/2: Αφράτα μπιφτέκια από κοτόπουλο και τραγανές πανσέτες σε μαρινάδα είναι τα δύο πιάτα του σημερινού επεισοδίου. Τα συνοδεύουμε με τσιπς γλυκοπατάτας βουτηγμένα σε λαχταριστή σάλτσα.
Πέμπτη 12/2: Συνταγές για να γεμίσει η κουζίνα με αρώματα είναι οι σημερινές. Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με μυρωδικά, πατατοσαλάτα με σκόρδο, ντομάτα και βασιλικό, φριτούρες κουνουπιδιού και κύμινου με γιαούρτι και λάιμ.
Παρασκευή 13/2: Ιδιαίτερο το μενού στο σημερινό επεισόδιο. Πεντανόστιμη paella και λαχταριστή γαλλική σοκολατόπιτα με κουβερτούρα. Ιδανικό γεύμα για δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved