Μια γευστική εβδομάδα από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Μια γευστική εβδομάδα από τον Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:50, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές από 16-20 Φεβρουαρίου:

Δευτέρα 16/2: Πικάντικο κοτόπουλο tandoori με ρύζι και σταφίδες είναι το πιάτο του σημερινού επεισοδίου, ενώ για επιδόρπιο ο Άκης μάς προτείνει πρωτότυπα ζεστά σάντουιτς με σοκολάτα.
Τρίτη 17/2: Νόστιμο σουφλέ με γαλοπούλα, πολύχρωμη σαλάτα με κουνουπίδι, ντομάτες, άνηθο και κάπαρη αλλά και μία γρήγορη συνταγή για ψωμί με μπίρα είναι οι συνταγές του σημερινού επεισοδίου.
Τετάρτη 18/2: Μπριζόλα μοσχαρίσια μαγειρεύει σήμερα ο Άκης. Τη συνοδεύει με μια ιδιαίτερη baba ganoush, φτιαγμένη από μελιτζάνες. Το γλυκό μας είναι λαχταριστά whoopie pies με μέντα και σοκολάτα.
Πέμπτη 19/2: Οι κλασικές συνταγές σπαγγέτι αλά πουτανέσκα και βοδινό στρογκανώφ γίνονται ιδιαίτερες από τα χέρια του Άκη. Τα συνοδεύομε με πρωτότυπη σαλάτα μαρουλιού στη σχάρα.
Παρασκευή 20/2: Νηστίσιμες συνταγές έχει το σημερινό επεισόδιο. Ετοιμάζουμε λαγάνα, τουρσί, ταραμοσάλατα και χταπόδι στον φούρνο και είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved