Μια γευστική εβδομάδα από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Μια γευστική εβδομάδα από τον Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:40, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές από 16-20 Μαρτίου:

Δευτέρα 16/3: Το πιάτο της ημέρας είναι ζυμαρικά με κεφτεδάκια γαλοπούλας και κόκκινη σάλτσα. Τα συνδυάζουμε με αφράτο ψωμί από καλαμπόκι ενώ το μενού ολοκληρώνεται με τραγανά μπισκότα με καραμέλα.
Τρίτη 17/3: Ζουμερό κοτόπουλο με νουντλς και τυλιχτή ομελέτα είναι οι προτάσεις του Άκη στο σημερινό επεισόδιο. Για επιδόρπιο μάς προτείνει τάρτα με φράουλες χωρίς γλουτένη.
Τετάρτη 18/3: Προτάσεις για το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας μάς δίνει ο Άκης στο σημερινό επεισόδιο. Ο λόγος για το πρωινό και μας ετοιμάζει ψωμί με φρούτα, μαρμελάδα πορτοκάλι και εύκολα αλλά γευστικά μπριός.
Πέμπτη 19/3: Ένα απλό σουβλάκι κοτόπουλο γίνεται ιδιαίτερο με το συνοδευτικό που μας προτείνει ο αγαπημένος μας σεφ: φακές με αποξηραμένα κράνμπερις, μπέικον και κατίκι. Για γλυκό μάς προτείνει τάρτα με κρέμα καρύδας.
Παρασκευή 20/3: Μια διαφορετική καρμπονάρα με λουκάνικα και μπρόκολο μαγειρεύουμε στο σημερινό επεισόδιο. Στην περίπτωση που δεν έχουμε χρόνο, υπάρχει και η συνταγή για πολύ γρήγορη αλλά πεντανόστιμη πίτσα. Τέλος, ο Άκης μάς εκπλήσσει για μία ακόμη φορά με μια πρωτότυπη συνταγή: μπάμιες ποπκορν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved