Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω πολεμήσει το σώμα μου και ήρθε κάποια στιγμή που με εκδικήθηκε!»
Taste

Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω πολεμήσει το σώμα μου και ήρθε κάποια στιγμή που με εκδικήθηκε!»

Για τις εξαντλητικές δίαιτες που κατά καιρούς έχει ακολουθήσει και πόσο το έχει μετανιώσει, μίλησε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Ελευθερία Ελευθερίου.

Έχεις κάνει εξαντλητικές δίαιτες προκειμένου να υπηρετήσεις την εικόνα που σχεδόν έχουν επιβάλει τα media για τις pop τραγουδίστριες;
«Σαφέστατα. Υπήρξαν περίοδοι της ζωής μου που πεινούσα για να καταφέρω να αδυνατίσω και άλλες που χαλάρωνα λίγο, με αποτέλεσμα να βάζω κάποια κιλά. Στο παρελθόν είχα κάνει αρκετές απερισκεψίες, για τις οποίες έχω μετανιώσει φρικτά! Έχω πολεμήσει το σώμα μου και ήρθε κάποια στιγμή που με εκδικήθηκε!»


Τι εννοείς;
«Για σχεδόν δύο χρόνια το φαγητό μου ήταν ένα πράσινο μήλο και μία χούφτα βραστό κοτόπουλο! Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να φάω τίποτε και να ζυγίζω 43 κιλά! Έτρωγα λίγο ρύζι και πονούσε το στομάχι μου. Μου έλεγαν οι δικοί μου άνθρωποι ότι έχω αδυνατίσει υπερβολικά πολύ, αλλά δεν τους άκουγα. Μέχρι που μία μέρα ξύπνησα και είπα στον εαυτό μου: «κάτι πρέπει να κάνεις!». Από εκείνη την ημέρα, έβαζα στο πιάτο μου φαγητό και έλεγα: «Αυτό, ό,τι και να γίνει, θα το φας!». Για να καταλάβεις τη διαφορά, τώρα που μιλάμε, είμαι 56. Αυτό που έκανα δεν ήταν υγιές! Υγεία είναι να ακολουθείς ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, που να συνδυάζεται με γυμναστική. Και για αυτούς που σχολιάζουν ότι έχω παχύνει, έχω να πω ότι τώρα είμαι φυσιολογική! Παλιά δεν ήμουν!»

Σου άρεσε το είδωλό σου στον καθρέφτη, όταν ζύγιζες 43 κιλά;
«Τότε νόμιζα ότι αυτό που έβλεπα ήταν ωραίο! Τώρα, όταν βλέπω φωτογραφίες μου από εκείνη την περίοδο, ανατριχιάζω!», λέει στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved