Λευτέρης Λαζάρου: «Δεν με έκανε η τηλεόραση γνωστό»
Taste

Λευτέρης Λαζάρου: «Δεν με έκανε η τηλεόραση γνωστό»

Για τα οφέλη που του έδωσε η αναγνωρισιμότητα αλλά και για το αν του έχει λείψει η τηλεόραση, μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Η αναγνωρισιμότητα σάς έδωσε οφέλη;
«Βεβαίως! Μέσα από πολλή δουλειά όμως, δεν με έκανε η τηλεόραση γνωστό. Ήμουν από πριν στον χώρο μου, αφού εργάζομαι 48 χρόνια τώρα. Πήρα οικονομικά οφέλη, έζησα και ζω την οικογένειά μου από αυτό που κάνω και σήμερα πια προσφέρω 60 θέσεις εργασίας σε κόσμο. Ούτε βαριά βιομηχανία να είχα!»


Σας έλειψε η τηλεόραση;
«Όχι, καθόλου!»


Αλήθεια;
«Ούτε κατά διάνοια, αλίμονο πια! Εγώ ξεκίνησα την τηλεόραση σαν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, όπως ήταν το πρώτο «Master Chef», έπειτα κάναμε το «Junior Master Chef» και το έκανα σαν γονιός για τους μικρούς μας φίλους και μετά το «Master Chef 2», το οποίο δεν τελείωσε ποτέ και μείναμε στον αέρα. Δεν έχω λόγο να ξανακάνω τηλεόραση, παρά μόνο για να δώσω πληροφόρηση. Μόνο σε μία εκπομπή πληροφόρησης θα συμμετείχα, για να αφήσω τις γνώσεις μου. Όμως δεν θα έκανα κάτι άλλο, δεν με αφορά. Ό,τι κάναμε, κάναμε»


Μετανιώσατε για τα προηγούμενα τηλεοπτικά σας βήματα;
«Όχι, όχι. Ήταν πολύ ωραία. Θεωρώ ότι έδωσα ήθος, γνώση, και ολοκληρώθηκε ο κύκλος για μένα στη σωστή του στιγμή. Έπειτα ξεκίνησαν τα μεγάλα προβλήματα στην τηλεόραση, οικονομικά κλπ. Γι’ αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το «Master Chef 2», λέει στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved