Μαγειρέψαμε στο Blind Taste και μάθαμε τα μυστικά του νέου κύκλου από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Taste

Μαγειρέψαμε στο Blind Taste και μάθαμε τα μυστικά του νέου κύκλου από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το πετυχημένο παιχνίδι μαγειρικής Blind taste του Star Channel με παρουσιαστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Το Gossip-tv.gr αλλά και ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι πριν από κάποιες μέρες βρέθηκαν στα στούντιο της εκπομπής όχι για μια συνηθισμένη press conference αλλά για να ζήσουν στην κυριολεξία το παιχνίδι από μέσα ως παίκτες και οι ίδιοι!

Δηλαδή, να μαγειρέψουν, χωρίς να δοκιμάσουν τι φτιάχνουν με μόνο οδηγό τη συνταγή που δίνεται λίγο πριν ξεκινήσει το γύρισμα από εξειδικευμένο chef και να δοκιμάσουν στα τυφλά τα πιάτα όλων προσπαθώντας να μαντέψουν ποιο είναι το δικό τους με σκοπό να καταφέρουν αν όχι λόγω γεύσης, λόγω στρατηγικής να κερδίσουν.

Και η όλη διαδικασία είναι πραγματικά τόσο διασκεδαστική που στο τελείωμα ρίξαμε και την ιδέα στην παραγωγή να διοργάνωσει ένα special edition για φιλανθρωπικό σκοπό στο οποίο να συμμετάσχουμε με τεράστια χαρά.

Σε τρεις ομάδες χωρίστηκαν οι δημοσιογράφοι. Οι πρωινοί έφταξαν λαχανοντολμάδες με πλιγούρι και σύγκλινο με σάλτσα φέτας, οι ενδιάμεσοι μεσογειακή πατατοσαλάτα και εμείς οι τελευταίοι καλαμάρι τεμπούρα με μαρμαλάδα ντομάτας με τζίντζερ και μπούκοβο.

Κι αν σας ακούγεται εύκολο, σας διαβεβαιώνουμε οτι δεν είναι καθόλου. Στις αλλαγές της φετινής χρονιάς η δημιουργία ειδικού booth όπου οι παίκτες πλέον και βλέπουν και ακούνε τι σχολιάζουν οι συμπαίκτες και τι βαθμούς βάζουν στα πιάτα, αλλά και ένα πριμ +2 βαθμών που κερδίζει το πιάτο με το καλύτερο food styling.

Στο πλάι μας σε μεγάλα κέφια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πέρα από τις συμβουλές που δινει κατά την διάρκεια της παρασκευής της συνταγής -όπως κάνει ακριβώς και στο παιχνίδι- έδινε και συμβουλές διατροφής για τα παιδιά μας. Και πιστέψτε μας είναι ιδιαίτερα αυστηρός σε αυτό το θέμα. Παρά ταύτα, πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε πως για τον, λίγων μηνών, γιο του ετοιμάζει πουρέ γλυκοπατάτας με σελινόριζα και τζίντζερ!

Στα συν φυσικά και η νίκη που ήρθε δικαιωματικά στο Gossip-tv.gr με 18 βαθμούς (με άριστα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τους +2 βαθμούς του Food Styling). Και χωρίς αυτήν όμως πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας. Και ανακαλύψαμε γιατί κάποιοι αναφέρονται στην μαγειρική ως το αγχολυτικό τους. Είναι... Όταν γίνεται με κέφι και γέλιο. Αν θα ξαναπηγαίναμε; Κρατήστε μας θέση κι ερχόμαστε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved