Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Με τη Φαίη Σκορδά και ταιριάξαμε από το πρώτο λεπτό»
Taste

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Με τη Φαίη Σκορδά και ταιριάξαμε από το πρώτο λεπτό»

Για τη συνεργασία του με το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Μακρυνιώτης

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά;

"Μου ήρθε ένα μήνυμα από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, την Ελεάννα Τρυφίδου. Κάναμε ένα ραντεβού και με τη Φαίη Σκορδά και ταιριάξαμε από το πρώτο λεπτό. Άνθρωπο σαν τη Φαίη δεν έχω ξαναγνωρίσει. Είναι πολύ δοτική και ειλικρινής"

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάτι δικό σου στην τηλεόραση μόνος ή με κάποιον άλλο;
«Εννοείται! Και επειδή έχω ακούσει και επικριτικά σχόλια για αυτές τις εκπομπές θα πω σε αυτούς που τους πειράζει που οι μάγειρες πάνε καλά, ότι δεν είναι μόδα που θα περάσει. Εμείς ακολουθούμε τη μόδα του εξωτερικού που έρχεται έπειτα από 5-10 χρόνια. Αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό οι σύγχρονοι ροκ σταρ είναι οι μάγειρες και οι ζαχαροπλάστες. Έχουμε πάρει αυτό που μας αξίζει. Με τι άλλο μπορείς να βρεις στιγμιαία ευτυχία δίνοντας ελάχιστα χρήματα πέρα από το φαγητό;»

Υπάρχει αρκετός χώρος στην ελληνική αγορά για τόσες εκπομπες μαγειρικής και τόσους σεφ;
«Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να τα ξεχειλώνουμε όλα. Παλιά ήταν οι τραγουδιστές. Στο πέρασμα του χρόνου έμειναν αυτοί που έπρεπε. Το ίδιο θα γίνει και με εμάς. Μόνο αν το αγαπάς θα πετύχεις, αν το κάνεις για χρήματα και δόξα θα καταστραφείς. Υπάρχει χώρος. Τα νέα παιδιά πρέπει να αγαπούν αυτό που κάνουν. Να... πεθαίνουν μέσα στο εργαστήριο. Μόνο έτσι θα πας μπροστά. Εγώ έχω ύψος 2.07. Στην αρχή της καριέρας μου δούλευα σε ένα εργαστήριο το οποίο είχε ύψος 1.90. Δούλευα σκυφτός για έξι μήνες εκεί. Πήγαινα και ερχόμουν με χαμόγελο», λέει ο σεφ στο περιοδικό Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved