Gordon Ramsey: «Ήμουν παχύσαρκος, πάνω από 114 κιλά. Έμοιαζα με ένα σακί με σκ@τ@»
Taste

Gordon Ramsey: «Ήμουν παχύσαρκος, πάνω από 114 κιλά. Έμοιαζα με ένα σακί με σκ@τ@»

Αν δεν έχανε κιλά θα… έχανε την γυναίκα του. Αυτό εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο Gordon Ramsey.

Ο πιο γνωστός… γαστρονομικός κριτής τόσο λόγω του Master Chef, όσο και του Hell’s Kitchen, μίλησε στους Times και αποκάλυψε: «Δεν άρεσε στην Tana έτσι όπως ήμουν. Ήμουν παχύσαρκος, πάνω από 114 κιλά. Έμοιαζα με ένα σακί με σκ@τ@. Κοιτάω τις φωτογραφίες και σκέφτομαι ‘Πώς έμεινε μαζί μου η Tana;’. Γιατί η Tana με τον καιρό γίνεται όλο και πιο όμορφη. Και να που κοιμάται με έναν χοντρό».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για πάνω από 20 χρόνια και έχουν 4 παιδιά μαζί.

«Ήταν οδυνηρό. Συνήθιζα να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να σκέπτομαι ‘Χριστέ μου!’. Έτσι ξύπνησα. Το σώμα μου δεν είχε σχήμα. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Αφού δούλεψα απίστευτα πολύ και γνώρισα τεράστια επιτυχία, ήθελα να φροντίσω τη γραμμή μου. Δεν θέλω η βιομηχανία να με σκοτώσει. Ξέρω πόσο ανθυγιεινά ζουν οι πολύ πετυχημένοι σεφ. Άγχος. Αυτοκτονία. Το να μαγειρεύεις απίστευτες ποσότητες ως δουλειά έχει πολλά αρνητικά. Είναι θανατηφόρο: Από την παχυσαρκία μέχρι τις καρδιακές προσβολές και την κοκαΐνη».

«Ξεκίνησα να εστιάζω στο πώς να μπω σε φόρμα πριν 5-6 χρόνια όταν ήμουν απίστευτα απασχολημένος. Η δουλειά σε πνίγει. Ξαφνικά ο χρόνος που έχεις για τον εαυτό σου είναι μηδαμινός. Δεν είχα χρόνο να αναπνεύσω, να ηρεμήσω, να σκεφτώ καθαρά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved