Διονύσης Αλέρτας: «Πουλάει αυτή η εικόνα…»
Taste

Διονύσης Αλέρτας: «Πουλάει αυτή η εικόνα…»

Ο Διονύσης Αλέρτας είχε δηλώσει πως: «Γνωρίζω ότι δουλεύω στην τηλεόραση γιατί γουστάρουν το στυλ μου, και όχι τη δουλειά μου».

«Τις πρώτες φορές που εμφανίστηκα στην τηλεόραση, νομίζω, έγινε λόγω εμφάνισης, λόγω των τατουάζ, γιατί ακόμη δεν ήξεραν ποιος είναι ο Διονύσης Αλέρτας. Δεν είχαν δει τη δουλειά και τα γλυκά μου. Ρώτησα με τι ρούχα να πάω και μου είπαν να βάλω κοντομάνικο για να φανούν τα τατουάζ, οπότε κατάλαβα πως πουλάει αυτή η εικόνα. Το καλό είναι πως εγώ δεν έμεινα στην εικόνα, ήθελα να αναδείξω τη δουλειά μου» τόνισε στο TV Έθνος.

-Είναι εθιστική η τηλεόραση;

«Αν εξαρτάσαι οικονομικά από αυτή, είναι. Εγώ δεν πληρώνομαι από την τηλεόραση, δεν ανήκω στη σόουμπιζ και κάθε πρωί βρίσκομαι στο εργαστήριο μου και συναναστρέφομαι την ομάδα μου, τους ανθρώπους μου. Η τηλεόραση με βοήθησε στο να μάθει το μαγαζί μου πιο πολύς κόσμος, αυτό δεν μπορώ να μην το πω».

-Πέρασε φάση που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για τηλεοπτικές δουλειές και αναρωτιόσουν τι συνέβη;

«Δεν με ένοιαζε ποτέ και ούτε πρόκειται να αλλάξω τον χαρακτήρα μου για να βγαίνω στην τηλεόραση. Δεν θα σταματήσω να «καφρίζω» για να είμαι αρεστός. Αν αρέσω, θα πάω, αν όχι, δεν πειράζει. Ξέρω πως την τηλεόραση τη χρησιμοποιείς. Και σε χρησιμοποιεί. Είναι μια δίκαιη συναλλαγή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved